Lifestyle

Seljačina

Banner300

Nećete vjerovati kakva je dnevna rutina ovog bogatog seronje

Neki imaju tu sreću da se rode sa zlatnom žlicom u ustima i nikada zapravo ne moraju raditi ništa. Nismo ljubomorni, ali bome nije pošteno!

Piše , Objavljeno

Kao član jedne od najbogatijih američkih obitelji, Balthazar Getty vjerojatno nikada u životu nije morao mrdnuti prstom ili nedaj bože podignuti bilo što što nije uteg u teretani. Njegov klan je izrastao na ostavštini starog naftnog magnata J. Paula Gettya, a o kakvoj se lovi radi dovoljno govori podatak da Balthazar samim svojim postojanjem ima zagarantiranih oko 200 milijuna dolara. Odgajan tako da vjeruje kako je novac koji ima novac koji mu pripada, svoje dane provodi ne radeći ništa i pokušavajući se probiti kao glazbenik i glumac (glumio male uloge u serijama poput Alias i Brothers and Sisters), ali toliko je ljigav da sumnjamo kako će uspjeti u svom naumu. A pogotovo nakon što se internet dočepao članka u britanskom Sunday Timesu, u kojem je Getty opisao svoju dnevnu rutinu!

Ono što je izrekao u članku razljutilo je internet, pogotovo one koji se moraju itekako pomučiti samo kako bi zadržali glavu iznad vode. Balthazar tako dan ne počinje prije 11 sati, a prvo što ga dočeka jest fini i zdravi doručak koji mu u krevet donosi sluškinja. Zatim se podvrgava dugotrajnom procesu toniranja, eksfoliranja i nanošenja seruma na kožu lica po preporuci doktora Lancera s Beverly Hillsa, a iduća dva sata provede gledajući vijesti na CNN-u i BBC-u. Popodne je rezervirano za vožnju u nekom od njegovih luksuznih automobila i motora, a navečer su česte zabave na koje su pozvani svi koji nešto znače u ovom svijetu. Kada to pročitaš, kako ostati ravnodušan?

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Na pitanje koliko love ima, Balthazar je odgovorio kako nema pojma, a završio je epskim odgovorom na onu vječnu dilemu, čini li novac čovjeka sretnim. “Jedini ljudi koji kažu da te novac ne čini sretnim su bogataši… oni žele da to bude tajna“, finiširao je svoju priču ovaj mega-seronja, koji bi nekakvom državnom akcijom svakako trebao ostati bez sve svoje love i vidjeti kako je to živjeti u stvarnom svijetu!

TAGOVIbalthazar getty bogataš bogatstvo douchebag luksuz novac seronja Sreća

Komentiraj