Lifestyle

Navodno se može i zvati s njega

Banner300

Ovaj iPhone 7 model je najlakši i najizdržljiviji na tržištu, ali košta 17 tisuća dolara

Ako želiš imati nešto relativno unikatno i posebno, pogotovo u današnjem konzumerističkom svijetu, to moraš biti spreman i masno platiti.

Piše , Objavljeno

Tek što se iPhone 7 pojavio na tržištu, počelo je masovno eksploatiranje ovog gadgeta i modificiranje istog na takve načine da nam je u isto vrijeme muka, ali si i ne možemo pomoći da se ne divimo i želimo iste te stvari. Tvrtka Golden Dreams (zvuči kao nekakva mađarska porno-produkcija) iz Ženeve je tako dizajnirala posebni model nazvan iPhone 7 Carbon Concept Edition koji je navodno prvi svjetski smartphone kojem je kućište u potpunosti izrađeno od jednog komada karbonskih vlakana. Naravno, postizanje nečega takvoga nije nimalo jeftino, pa će svaki od ovih uređaja koštati 17 tisuća dolara iliti oko 115 tisuća kuna!

iphone 2 iphone 3 iphone 1

Potencijalne kupce će zasigurno zanimati kako se radi o najlakšem i najizdržljivijem iPhone 7 modelu na tržištu, a kao bazu može koristiti i iPhone 7 i iPhone 7 Plus, ovisno o preferencijama. Nakon što se uređaj naruči, na vrata će vam ga u raskošnoj kutiji donijeti VIP konsijerž, a svaki uređaj dolazi i s dvogodišnjim jamstvom Applea. Da, kao da ekipa koja ima toliko para da kupi ovakve mobitele ima isti mobitel duže od pola godine! U svakom slučaju, oni koji se odluče na kupnju iPhone 7 Carbon Concept Editiona svakako trebaju požuriti jer će ih biti proizvedeno samo 77 komada, a uvijek netko ima više love za bacanje od vas!

TAGOVIapple ekskluziva elita golden dreams iphone 7 iPhone 7 Carbon Concept Edition karbonska vlakna unikat

Komentiraj