Lifestyle

Možda postane i trend

Banner300

Ovaj talentirani Rus je odlučio popraviti razbijena vrata svog auta na genijalno originalni način

Kada ti netko ošteti limenog ljubimca, prvo što ćeš napraviti jest skupiti lovu i otići limaru. Ovaj Rus ima mnogo bolje rješenje!

Piše , Objavljeno

Kao da već sama po sebi nije posebna, Rusija nam nudi i sasvim novi i originalni te totalno kreativni način popravka manjih oštećenja na limariji automobila. Naime, neimenovanog je Rusa na njegovom proputovanju planinskom regijom Altai u vozačka vrata lakše udario kombi, a iako neke veće štete na automobilu nije bilo, limarija na vratima je bila ukrašena povećom udubinom i nizom prilično neprivlačnih ogrebotina. Premda u Rusiji osiguranje vozila nije obavezno, vozač kamiona je pljunuo neku lovu oštećenom kako bi ovaj mogao popraviti vrata, ali kako se momku očigledno žurilo da nastavi svoj put, odlučio je riješiti oštećenje na poprilično drugačiji način.

auto 1 auto 2 auto 3 auto 4 auto 5auto 6

Genijalac je otišao u prvu trgovinu i kupio obični crni marker te na vratima svog automobila iscrtao iste te altaijske planine kroz koje se vozio! Udubine je koristio za prirodno sjenćanje, a ogrebotine su savršeno pripasale samim linijama njegove crtarije. Nije poznato jel se po povratku sa svog putovanja odlučio u potpunosti promijeniti vrata, ali mi se nekako nadamo kako nije stao na ovome već je oslikao cijeli automobil sličnim motivima! A nama je svakako dao ideju što učiniti idući put kada malo zagrebemo svog ljubimca!

TAGOVIaltaia automobil crtarija ogrebotina planine prometna nesreća rus rusija udubina

Komentiraj