Bit će tako prazno bez njega

Eminem najavio novi album, a s njim i smrt poznatog alter ega! Obožavatelji istovremeno uzbuđeni i razočarani

Reper Eminem u videospotu pjesme
Reper Eminem u videospotu pjesme Foto: Eminem/Platforma X
Novi album može značiti kraj ere

Danas su to dobre vijesti za obožavatelje Eminema jer je reper najavio novi album, ali ime albuma je zabrinulo neke od njih jer razmišljaju o onom što bi moglo uslijediti.
Dok su mnogi slavili dobivanje novih pjesama mnogima omiljenog repera i govorili da 'jedva čekaju', očigledno postoji i određena zabrinutost.



Vijest o novom albumu podijelio je Eminem na X-u (Twitteru), a došla je u obliku videa napravljenog po uzoru na neki od True Crime serijala. U video se pojavljuje i 50 Cent, a uz povremene isječke iz glazbenih spotova Slim Shadyja, najava ostavlja samo osjećaj misterije.

Naime, naziv Eminemovog nadolazećeg albuma je ''The Death of Slim Shady (Coup De Grace)'' i to je uzdrmalo rap zajednicu. Što točno znači smrt Slim Shadyja? Je li kraj njegove karijere? Zatvara li se još jedna bogata glazbena riznica? Hrpa reperovih obožavatelja očajava da bi to mogao biti znak za kraj njegove slavne karijere.

Obožavatelji su o tome počeli razmišljati kada su pročitali definiciju ''coup de grace'' koja glasi ''posljednji udarac ili hitac dat da se ubije ranjena osoba ili životinja''. I dok se obožavatelji diljem svijeta prepiru oko značenja ovog albuma, opet je riječ o pozitivnoj stvari jer ipak je to Eminem.

\\folder\vezani_članak DJ Whoo Kid i reperi Eminem i Mr. Portera iz grupe D12 sjede na kauču na i gledaju na mobitel Mix Poznati reper još koristi stari telefon! Dosta mu je da može nazvati i poslati poruku

Povrh toga, Eminem je objasnio da ima tri različite persone pa čak i ako je to kraj Slim Shadyja, možda još možete računati na Eminema ili Marshalla Mathersa.
Novi album ''The Death of Slim Shady (Coup De Grace)'' trebao bi biti objavljen ovog ljeta, tako da se obožavatelji rap i hip-hop glazbe imaju čemu veseliti.