Mladenka se prenula

''Je*e mi se, ovo je naš dan!'' Mladoženja potezom pred oltarom iznenadio čak i mladenku, što kažete na njegovo ponašanje?

Mladoženja iznenadio sve
Mladoženja iznenadio sve Foto: YouTube/Screenshot
Mladoženja je iznenadio sve prisutne, uključujući i mladenku, pogledajte njegov potez.

Unatoč vremenu i novcu koji se utroše u planiranje savršenog vjenčanja, nekako je tradicija da stvari u nekom trenutku krenu naopako. U nastavku prenosimo kompilaciju takvih pustolovina s vjenčanja, a među njima se našla i snimka mladoženje koji je odlučio poljubiti mladenku nakon čitanja svojih zavjeta, prije nego što je svećenik rekao mladencima da se mogu poljubiti.

\\folder\vezani_članak Crv na plaži Čovječe! Jeziv prizor: U pijesku na plaži pronašao pravu neman, pogledajte kako se dobro sakrila

\\folder\vezani_članak Ilustracija Zvukovi u noći Snimao se dok spava i prokleo aplikaciju za snimanje kad je poslušao snimku

Njegov potez iznenadio je mladenku. Ona se isprva odmaknula od njega i rekla mu da ne može to učiniti, na što je on odgovorio: 'Je*e mi se, ovo je naš dan!' Njegovo ponašanje isprva je iznenadilo sve prisutne, no ubrzo je dobio podršku i svećenika, i mladenke, i svih prisutnih.

Snimke sličnih zgoda i nezgoda s vjenčanja možete pogledati u kompilaciji koju prenosimo u nastavku pa svakako zavirite i provjerite što se može dogoditi čak i na pomno planiranim vjenčanjima.