Samo da su udobne

Nakon klompi poznata tvrtka obuće prelazi na tenisice! Pogledajte neobične spužvaste tenisice

Crocs Nova Trek tenisice i krokodil
Crocs Nova Trek tenisice i krokodil Foto: atmos_tokyo/Instagram
Crocs tenisice!? Popularne klompe zamijenili modernijim izgledom

Još uvijek strpljivo čekamo dolazak Crocsovih tenisica Juniper, nastale kroz suradnju s poznatim dizajnerom Saleheom Bemburyjem. Ipak, marka koja stoji iza prepoznatljivih spužvastih klompi donosi još jedan par tenisica.



To su tenisice Crocs Nova Trek. Crocsove tenisice Nova Trek prilično je teško ignorirati, a napravljene su po najmodernijim trendovima iz svijeta obuće. Tenisice su upadljive, glomazne i podsjećaju nas na poznate velike tenisice poput BalEnciaginog modela Triple S ili modela Disruptor brenda FILA.

Crocsove spužvaste tenisice dizajnirane su u duhu brenda, tako da su na njima odmah vidljive rupe za ventilaciju. Tenisice su napravljene izraženim gumenim detaljima, a Crocsov logo se pojavljuje na jeziku.
Tenisice se čine poprilično udobne, a izraženi gumeni potplat govori kako je riječ o izdržljivom koliko i udobnom paru.



Za sada, tenisice Nova Trek stižu u dvije boje, a to je prljavo bijeloj i zelenoj kombinaciji te sivkasto zelenoj i bijeloj kombinaciji. Obje će verzije tenisica naći u prodaji od 27. ožujka, no u specijaliziranim trgovinama, poput one Atmos Tokyo.

Još uvijek nema službenih informacija o tome kada i hoće li Crocs Nova Trek tenisice stići na police svih dućana, iako je malo vjerojatno da će Crocs svoje najnovije tenisice dati u ograničenom izdanju.
Crocs dolazi i ozbiljno razmišlja o natjecanju na tržištu tenisica, a obožavatelji obuće i ljudi koji cijene udobnost sigurno ih uzimaju u obzir za sljedeću kupnju.