Messi dobiva pojačanje i van terena

Nove Messijeve tenisice dolaze u boji idealnoj za toplije vrijeme! Pogledajte poznati model u ruhu Inter Miamija

Nogometaš Leo Messi i tenisice
Nogometaš Leo Messi i tenisice Foto: leomessi/wwk_thailand/Instagram
Nove tenisice dolaze u bojama njegovog Intera iz Miamija

Ljudi obožavaju Lionela Messija, a isto tako i poznati adidasov model Samba koji je jedan od najčešćih modela na modnoj sceni. Zato ova najnovija suradnje nije nikakvo iznenađenje jer se spaja ugodno s još ugodnijim, i udobnijim.

Messi i adidas vraćaju se s još jednim modelom tenisica Samba. Nakon objave njihove dugo očekivane suradnje u veljači, na modelu u bijelo-plavoj kombinaciji (s nekim zlatnim detaljima), ove su tenisice, stilski gledano, dosta izazovnije.



Novi par dolazi u pastelno ružičastoj boji, koja prekriva gornjište tenisice napravljeno od brušene kože s kožnim detaljima. Crni detalji pružaju odličan kontrast ružičastoj, a sve počiva na poluprozirnom smeđem đonu.

Obožavatelji Messija i njegovih poteza u američkom MLS-u prepoznat će da je riječ o kombinaciji boja dresova njegovog Inter Miamija, a uz rozi par, Messi x Samba dolaze i u gostujućoj alternativi dresova. Tako uz ružičaste tenisice s crnim detaljima dolaze i one crne s rozim detaljima.



Nova Mesija suradnja, inspirirana gostujućim i domaćim dresovima Inter Miamija dostupne su za kupnju u nekim prodavaonicama u Velikoj Britaniji, a možda poprate trend prijašnjeg para i postanu globalno dostupne.

Ove će tenisice oduševiti Messijeve obožavatelje, a atraktivnom bojom sigurno će privući i one kojima nogomet nije bitniji od kulture tenisica.