Mix

Pogledajte reakciju čovjeka koji je, nakon 14 godina, ponovo čuo glas svoje pokojne žene

Stan Beaton za BBC Radio Leeds
Stan Beaton za BBC Radio Leeds Foto: Screenshot/BBC Radio Leeds
Stan Beaton, umirovljenik iz Velike Britanije, doživio je emotivan trenutak kada je ponovno čuo glas svoje pokojne supruge,  zahvaljujući naporima tima iz Virgin Media.

Naime, Beaton je 14 godina čuvao snimku njezina glasa na telefonskoj sekretarici, smatrajući je dragocjenim podsjetnikom na voljenu ženu i važnim dijelom svakodnevice.

Glasovna snimka, za Beatona je postala nezamjenjiva uspomena na izgubljenu voljenu osobu, ali taj dragocjeni trenutak u jednom trenu je izgubio, prenosi ladbible.com.

Prije osam godina, zbog održavanja telefonske linije od strane tvrtke Virgin Media, došlo je do brisanja snimke, zbog čega je Beaton postao neutješan.

Nedugo nakon, Virgin Media je ipak uspjela vratiti snimku, a video trenutka u kojemu je Stan obaviješten o tome, sada, osam godina nakon što je izašla u javnost, opet je zaokupila pažnju gledatelja.

Beaton je za BBC Radio Leeds podijelio svoje osjećaje nakon što je izgubio poruku, opisujući to kao gubitak koji ga je shrvao i izazvao ljutnju. Stan je godina bio vjeran kompaniji Virgina Media, kako bi sačuvao poruku, odbijajući promijeniti tvrtku iz straha da će izgubiti vrijedan podsjetnik na glas svoje supruge.

Srećom, tim iz Virgin Media, uz velike napore, uspio je locirati i obnoviti izgubljenu poruku, pruživši Stanu priliku da ponovno čuje glas svoje voljene, nakon dugih 14 godina.

„Učinili su ovog starca iznimno sretnim. To je jednostavno prekrasan, prekrasan zvuk za koji sam mislio da je zauvijek izgubljen. Zapanjen sam koliko su se potrudili.“