Zanimljiva igra boja na ovom šarenom paru Dunkica

Popularna silueta dobiva šareno izdanje idealno za proljeće! Procurile slike zanimljive suradnje

Dva muškarca gledaju par tenisica
Dva muškarca gledaju par tenisica Foto: soleaddictt/Instagram
Šarena silueta idealna za toplije vrijeme, ovako zasad izgledaju stvari

Očekuje se da će nadolazeća suradnja brenda ulične mode Futura i Nikea na SB Dunk Low biti jedno od najvećih izdanja tenisica ove godine. Uoči lansiranja pojavile su se slike onoga što se čini kao ogledna verzija tenisice.

Nedavno su procurile slike oglednog uzorka tenisica, a @Soleaddictt ih je podijelio na Instagramu te prikazuju alternativnu verziju neobjavljene Futura x Nike SB Dunk Low.



Najnoviji par još uvijek uključuje Futurine šarene grafite i grafiku, koji tenisicama daje iluziju da su napravljene Tiedye tehnikom, na gornjištu tenisica, ali ono što je na ovoj varijanti novo je prostor iznad nožnih prstiju koji dolazi napravljen od plave brušene kože.

Uzorak također zamjenjuje sivi jezičak pete s bijelim. Logo i natpis brenda ostaju nepromijenjeni i identični onome za što se očekuje da će biti maloprodajna verzija, s bijelim međupotplatom i plavim prozirnim (Icey) vanjskim potplatom.

Loša vijest za obožavatelje je da ova probna verzija nadolazeće suradnje Futura x Nike SB Dunk Low vjerojatno neće biti objavljena u javnosti. Do sada niti jedna uključena strana još nije objavila detalje o izdavanju projekta tenisica, no sad bar znamo kako bi trebale izgledate i što će se na njima zadržati do službenog izlaska.