Telisnice ili NovčaNike?

Tenisice ponovno u ulozi novčanika! Ovoga je puta riječ o puno popularnijoj silueti

Novčanik i novac uz tenisice
Novčanik i novac uz tenisice Foto: Canva
Kako nazvati ovaj spoj tenisice i novčanika? Predlažemo Telisnice ili NovčaNike.

Novac se često za crne dane sprema u čarapu, no sada svoje kartice i novce možete pospremiti u tenisicu. Bez brige neće se potrgati vašim gaženjem jer je Nike izbacio još jedan novčanik inspiriran tenisicom.

Možda ovo postaje novi trend pa bih mogli osmisliti neki naziv kojim bi mogli opisati ovakve proizvode. Mi predlažemo naziv telisnica, ali ništa još nije konačno.

Nakon što je slično napravio sa siluetom Air Max, ovoga su se puta dizajneri odlučili za puno popularniji model. Riječ je o klasičnim bijelim Air Forceicma. Nike baš i ne obnavlja zalihe novčanika Nike Air Max 1, koji su se jako brzo rasprodali, već umjesto toga izbacuje potpuno nove verzije.



Kao i prethodna tenisica-novčanik, Nike dodatak ponovno nudi oštru vanjštinu koja podsjeća na model tenisice Air Force 1. Uz nekoliko utora za kartice i možda malo gotovine, kartičar Nike Icon Air Force 1 dolazi u klasičnim AF1 bojama, uključujući bijele i crne opcije.

Uz popularne Air Force tenisice, svoju su verziju novčanika dobile i Air Max 90, predstavljen u četiri boje, uključujući kultne boje "Volt" i "Infrared". Kao što ljubitelji Air linije vjerojatno već znaju, kartičari uključuju i prepoznatljive zračne mjehuriće.



Nikeove Air Max 90 i Air Force 1 novčanici, koji se kreću od 25 do 30 dolara, a trebali bi "uskoro" stići u prodaju.

Obožavatelji obuće sigurno će se htjeti počastiti nekim ovakvim modnim dodatkom, no valja istaknuti kako je ovdje možda riječ o Nikeovom pokušaju gušenja trenda amaterske izrade i prodaje novčanika napravljenih od starih tenisica njihove marke. Pravu istinu vjerojatno nikada nećemo znati, no ideja oko novčanika je odlična.