Report

Frajer je luuuuud

Banner300

Call of Duty luzer pozvao SWAT jedinicu da ‘riješi’ protivnika koji ga je ubio u igri

Piše , Objavljeno

Rageanje je sastavni dio svakog multiplayer iskustva, ali neki ljudi jednostavno previše ozbiljno shvaćaju igrice. Ili su totalni psihopati!

call_of_duty2

Gamerska zajednica vrlo često živi jedan sasvim drugačiji način života, koji se u mnogočemu razlikuje od onog svakodnevnog, ‘realnog‘. Tako postoje određena pravila ponašanja, kodeksi, trikovi i manje grupacije istomišljenika, a integralan je začin svakog online multiplayer iskustva relativno prihvatljivo i uglavnom simpatično ‘rageanje’ iliti nagli i eksplozivni izboj frustracije jer vam u igri ništa ne ide po planu (najčešće uslijed neočekivane smrti). Većina se igrača kroz ovaj oblik ‘divljaštva’ vrlo brzo ispuše i dalje nastavlja normalnu igru, no neki tu ludost odnose na sasvim novu razinu.

Nepoznati je igrač popularne pucačine Call of Duty, frustriran stalnim uništavanjem od strane stanovitog 17-godišnjaka Rafaela Castilla i nemoćan da ga ‘owna‘ u igri, odlučio poduzeti krajnju mjeru, te se osvetiti u pravom životu. Relativno je lako nabavio njegovu adresu, nazvao policiju, predstavio se kao nesretni Rafael i prijavio da je “ubio svoju majku, te bi mogao ubiti još ljudi“. Naravno, policija ovakve dojave nikada ne shvaća olako, pa je ubrzo Rafaelovu kuću okružilo oko 60-ak murjaka, nekoliko helikoptera i specijalna jedinica, popularni SWAT.

Swatting pranks – TV reportaža incidenta:

Specijalci su upali u kuću i zatekli Rafaelovu majku kako kuha kavicu, što je bilo prilično sumnjivo za ženu koja je navodno mrtva, a kada je klinac izašao iz svoje sobe (sa slušalicama na ušima i zadubljen u COD, dečko nije niti skužio da mu je kuća pod opsadom) prestravio se prizorom nekolicine pravih strojnica uperenih u njega, postalo je jasno da je netko bio baš jako frustriran zbog gubitka. Za ‘šaljivdžijom’ se još uvijek traga, a kada ga jednom čope nadamo se da će dobiti što je zaslužio, jer ovo jednostavno nije na čast pravom gejmeru!

TAGOVIcall of duty cod gamer igrice multiplayer online Rage

Komentiraj