Report

Glumac Jared Leto ostvario nevjerojatan pothvat! Popeo se na simbol New Yorka

Glumac jared leto koji se penje na empire state building u new yorku
Glumac jared leto koji se penje na empire state building u new yorku Foto: Instagram screenshot/@jaredleto
Jared Leto ima poprilično širok popis zanimanja, a očito je da je „penjač na Empire State Building“ novo. Glumac i pjevač 30 Seconds to Mars danas postao je prva osoba koja se popela na Empire State Building, ili barem na dio njega.

Vjerovali ili ne, Empire State Building prilično je visoka građevina i penjanje na cijelu zgradu trajalo bi jako dugo. Kako bi uštedio na vremenu Leto je umjesto cijele zgrade odabrao dionicu između 86. kata i vrha zgrade, za što mu je trebalo oko 20 minuta.

View this post on Instagram

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Iako ste mogli pomisliti da bi neki entuzijast i vratolomac kaskader u kostimu Spider-Mana učinio više od toga, no ispada kako je to najviše što je itko ikada dosegao, penjući se po kultnoj zgradi u New Yorku. Jedino što mu je pružalo sigurnost pri usponu bili su užad i pojas, tako da pogrešan potez ne bi označio kraj njegova života.

Jared Leto, kojemu je 51, uz objavu na Instagramu napisao je kako je riječ o promociji turneje SEASONS WORLD TOUR 2024. uz slavlje potpuno novog albuma, „It’s The End of The World But It’s a Beautiful Day“.

View this post on Instagram

A post shared by JARED LETO (@jaredleto)

Nadodao je „Odmalena sam bio fasciniran Empire State Buildingom, “svjetskom atrakcijom broj jedan”. Nisam siguran je li to bio Guinnessov svjetski rekord, King Kong, ali nešto u vezi s ovom kultnom strukturom uvijek mi je zaokupljalo maštu. Izgrađen u samo 13 kratkih mjeseci, u jednom od najvećih gradova na svijetu, uvijek je bio moćan simbol svih mogućnosti u životu.“

Pothvat je daljnje objasnio kako je zaljubljenik u penjanje, a svoj hobi je objasnio „To je jedna od rijetkih stvari koje sam otkrio da me odvajaju od nekih životnih pritisaka i pomažu mi pronaći malo slobode i smirenosti.“