Report

Heinekenov TH3 G4M1NG FR1DG3 upravo je ono što očekujete! Pogledajte interesantan spoj hladnjaka i PC-a

Računalo i heineken hladnjak
Računalo i heineken hladnjak Foto: unsplash.com
Dok neki ljudi možda žele da im um i refleksi budu na razini, hladno pivo može se lijepo spariti s igricama. Tako barem vjeruje Heineken jer su stvorili majku svih crossovera. Kompanija ga je nazvala ‘TH3 G4M1NG FR1DG3’, a radi se o računalu s integriranim Heinekenovim hladnjakom. Ovaj neobičan spoj PC-a i hladnjaka moguć je zbog inovativnog sustavu hlađenja.

Ne samo da će vaše pive biti hladne, već će sustav također osigurati da računalo ostane savršeno hladno dok igrate što god želite.

Heineken se udružio s reklamnom agencijom, LePub Brazil, kako bi oživio ovu kreaciju, a sve je dio kompanije koja inzistira na tome da ne morate ići van da biste uživali u alkoholnom pivu.

Igor de Castro, viši marketinški menadžer za brend Heineken 0.0 u Brazilu, rekao je, prenosi nam LADBible, „TH3 G4M1NG FR1DG3 je još jedan jedinstveni alat za nas da komuniciramo našu kampanju ‘Nisu svi izlasci vani’, koji pokazuje da su gaming i druženje povezani.

Međutim, staviti moderne komponente u hladnjak te veličine nije lako, a čini se da komponente nisu tako cool kao što biste očekivali. Vjerojatno zbog ograničenja veličine, Heineken PC ima Nvidia GTX 1650, 16 GB DDR4 RAM-a i AMD Ryzen 7 5700G, prenosi nam Dexerto.

Heinekenovo pretvaranje hladnjaka u kućište PC-a je bizarno, ali čini se da je ova verzija osobnog računala, svojim zanimljivim izgledom, položila ispit stila.

Hibrid hladnjaka i računala, TH3 G4M1NG FR1DG3, zapravo nije dostupan u prodaji. Već je dio trenutnih Heinekenovih reklama za različite situacije u kojima se pije pivo, no sigurno će potaknuti druge da repliciraju sličnu kreaciju.