Report

Lewis Hamilton se kandidirao za najbolji outfit godine! Obukao se kao gljiva kako bi igrao igrice

vozač formule 1 lewis hamilton i gljiva muhara
vozač formule 1 lewis hamilton i gljiva muhara Foto: unsplash.com/instagramscreenshot@lewishamilton
Voljeli ga ili ne, Lewis Hamilton je bar što se stila tiče iznimno moderan. Sedmerostruki svjetski prvak Formule 1 sigurno zna što mu je zanimljivo kada je stil u pitanju, a najnoviji outfit kandidat je za najinteresantniji stil godine.

Obukao je strašne kombinacije od Burberryjevog kompleta do outfita koji je od glave do pete dizajnirao Rick Owens, a u dizajnu se okušao i sam, kad je napravio vlastiti sat sa švicarskim proizvođačem luksuznih satova IWC Schaffhausen. Sve to ipak pada u drugi plan jer je njegovo posljednje izdanje, u kojem je uočen tijekom nedavnog putovanja u Japan, njegovo najbolje dosad.

View this post on Instagram

A post shared by HIGHSNOBIETY (@highsnobiety)

Predstavljamo vam Hamiltona kao Toada, Nintendovog humanoida iz legendarne igrice Super Mario Bros s gljivom umjesto glave. Sve se dogodilo tijekom njegovog nedavnog posjeta Japanu s Mercedesom, a Hamilton je viđen kako šeta odjeven kao Mariov pomoćnik piskutavog glasa, izgled se sastojao od prsluka s likom Toada, a sve je upotpunio ogromnim pjegavim šeširom nalik na gljivu.

Ipak, ono što je možda najznačajniji aspekt cijele ove priće, osim činjenice da je jedan od najbogatijih ljudi na planetu dizajnersku odjeću zamijenio izgledom muhare , jest da on zapravo obožava starinske igrice.

Prošle godine, prije VN Kanade, Hamilton je viđen u Montrealu kako kupuje Nintendo 64 nakon što je imao „potrebu igrati stare igrice“, rekao je u intervjuu za Indenpendent. „Kada sam sletio, otišao sam po Mario Kart, ali nisu imali Nintendo 64 pa sam kupio Sega Genesis, a oni su imali igru ​​Senna i rekao sam ovo je savršeno!“. Hamilton je tip kojeg ili ne volite ili obožavate, a sada, odjeven kao Toad dok u Japanu igra video igrice, samo pridodaje njegovom šarmu.