Report

Poznati reper izveo američku himnu! Publika nije mogla vjerovati što se događa

Reper grupe public enemy Flavor Flav na utkamici kako pokazuje svoj poznati nakit
Reper grupe public enemy Flavor Flav na utkamici kako pokazuje svoj poznati nakit Foto: Instagramscreenshot/@flavorflavofficia
Da poznati pjevači i glazbenici dobivaju čast pjevati himnu nije nešto potpuno neočekivano, no da je netko očekivao da će taj glazbenik biti poznati hype man grupe Public Enemyja, Flavor Flav, stvarno nitko nije očekivao.

Možda vam njegovo ime zvuči ili ne zvuči poznato, no njegov modni stil ipak je prepoznatljiv, pogotovo po velikim zidnim satovima koje je reper nosio oko vrata.

Naime, Flavor Flav pojavio se na utakmici između Milwaukee Bucksa i Atlanta Hawksa u nedjelju, gdje je izveo svoju „jedinstvenu“ verziju nacionalne himne. Noseći dres s brojem 59, što se odnosi na godinu njegova rođenja, i nakićen svojim prepoznatljivim zidnim satom na lančiću, reper i hype man grupe Public Enemy izveo je „The Star-Spangled Banner“.

„Himna je dugo bila na mojoj listi želja,,, bilo je zabavno!“ rekao je nakon utakmice preko Twittera. „Ne mogu živjeti svoj život zabrinut što bi ljudi mogli reći o meni. Neću dopustiti da me to spriječi da isprobavam nove stvari i radim ono što želim. Nekima se to možda neće svidjeti. Ali siguran neuspjeh je ako prestaneš pokušavati.“ mudro je zaključio.

Reakcije na njegovu izvedbu bile su raznovrsne. Neki su hvalili njegov nastup jer se zabavio i uživao, dok su se drugi našli uvrijeđeni na njegovom izvedbom.