Report

Poznati reper proslavio 37 rođendan, pića su točili Walter i Jesse iz serije Breaking Bad

Reper Drake i glumci Aaron Paul i Bryan Cranston stoje i poziraju s pićem u ruci
Reper Drake i glumci Aaron Paul i Bryan Cranston stoje i poziraju s pićem u ruci Foto: Instagramscreenshot/@champagnepapi
Kanadski reper i svjetski popularna zvijezda Drake proslavio je 37. rođendan, ali zabavu su ukrali njegovi barmeni. Naime najnoviji Drakeov flex je taj što je zaposlio Bryana Cranstona i Aarona Paula, filmskog dvojca povezanog s kultnom serijom Breaking Bad (Na putu prema dolje).

Reper je rođendan proslavio u Casadonni u Miamiju, gdje su Bryan Cranston i Aaron Paul posluživali koktele. Isječak s večeri prikazuje dvije zvijezde Breaking Bada, kao barmene u cvjetnim košuljama, dok Paul objašnjava posjetitelju zabave kako napraviti koktel negroni.

Činilo se da je koktel bar ovog para također bio dio promocija njihove marke mezkala, Dos Hombres. Još jedan isječak iz večeri prikazuje dvoje glumaca kako plešu uz pjesmu „Major Distribution“ s Drakeovog albuma Her Loss.

Drake je rođendan proslavio obučen u crno, a na zabavi su se njegovi prijatelji okupili oko velike rođendanske torte ukrašene prskalicama kako bi nazdravili i reperu zaželjeli sve najbolje.