Report

Sve nas je spalio! Snoop Dogg objasnio što je mislio kad je rekao da prestaje s dimom

reper Snoop Dogg ispred vatre sjedi i gleda u kameru
reper Snoop Dogg ispred vatre sjedi i gleda u kameru Foto: Instagramscreenshot/@snoopdogg
Poznati reper, glumac, voditelj i živuća legenda svijat glazbe, Snoop Dogg, prošli je tjedan šokirao svijet viješću da se odriče „dima“. Obožavatelji su preplavili njegove društvene mreže porukama podrške, ali šokirani činjenicom kako Snoop prestaje s konzumacijom marihuane.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli snoopdogg (@snoopdogg)

Nakon što nas je sve šokirao objavom crno bijele fotografije sebe s prekriženim rukama i natpisom „After much consideration & conversation with my family I’ve decided to give up smoke“ i „Please respect my privacy“, obožavatelji su odmah krenuli s idejama i pretpostavkama o stvarnom razlogu njegove objave.

Svega nekoliko dana kasnije Snoop Dogg je otkrio na što je točno mislio kada je rekao da se odriče „dima“. Reper je podijelio video koji objašnjava cijelu priču.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Objavu dijeli snoopdogg (@snoopdogg)

Njegova izjava da se odriče „dima“ ispada marketinški trik koji koristi dim u doslovnom smislu. U objavi na svojim računima na društvenim mrežama podijelio je video u kojem se osvrće na šokantnu rezoluciju. Naime Snoop kaže da mu je dosta dima i neugodnog mirisa koji on ostavlja te da se okreće prema određenoj tvrtki vanjskih ložišta koji ne stvaraju dim.

Genijalan marketing firme i još bolja promocija legendarnog Snoop Dogga koji je već nebrojeno puta pokazao svoju marketinšku genijalnost.