Report

Tražila razvod odmah nakon svadbe, a razlog je svadbena torta! Nije mogla preći preko šale s tortom

svadbena torta i svadbeni prsten
svadbena torta i svadbeni prsten Foto: unsplash.com
Žena je otkrila da se našla u situaciji da traži razvod samo dan nakon što su se ona i njezin suprug vjenčali.

U objavi u Slateovoj rubrici sa savjetima Dear Prudence prošle godine, mladenka je priznala da ne može ostati u braku sa svojim mladoženjom, jer je prekršio jedinu zamolbu koju je imala u vezi s vjenčanjem, a to je da njezino lice ne zabije u svadbenu tortu.

„Udala sam se neposredno prije Božića i nadam se da ću se razvesti ili brak poništiti do kraja siječnja“, objasnila je žena.

U objavi je priznala kako nije bila zainteresirana za udaju, ali nije bila ni protiv te ideje. Stoga kada ju je, njezin tadašnji dečko, zaprosio, rekla je da. Mladenka je rekla kako su podijelili dužnosti pripreme za veliki dan, a jasno je dala do znanja da jedno pitanje nije za raspravu.

Mladenci režu svadbenu tortuizvor:unsplash.com

„Moje jedino čvrsto pravilo bilo je da mi ne trlja tortu u lice na prijemu“, rekla je mladenka i nastavila „Umjesto toga, zgrabio me za potiljak i gurnuo mi glavu u tortu.“

U kolumni je dodala kako je pretpostavila da je njezin mladoženja strateški smislio zabiti joj lice u tortu , jer nakon što je torta uništena, on je bio pripremljen s rezervnom.

„Otišla sam. Sljedeći dan sam mu rekla da je gotovo.“

Mladenka je priznala kako stoji iza svoje odluke, a kao razlog je istaknula klaustrofobiju, s kojom se bori nakon prometne nesreće koju je doživjela, i da se uspaničila.

Neki su ljudi šokirani razlogom razvoda dok je neki podupiru i govore kako je donijela pravu odluku. Mladenka je nadodala kako je i prijatelji i rodbina nagovaraju da svom, friškom, suprugu pruži još jednu šansu, no da ipak ostaje pri svojem.