Zanimljivosti

rave far far away

Banner300

Partijajte na 30-satnom festivalu koji se održava na lokaciji gdje se snimao Star Wars

Piše , Objavljeno

Tko želi partijati u galaksiji far, far away?

Neprekidni 30-satni francuski elektronski muzički festival dolazi u Ong Jmel, u južnoj pustinji Tunisa, jednoj od lokacija snimanja Star Warsa, izvijestio je Lonely Planet.

Nakon trogodišnjeg odsustva, Dunes Electronic Music Festival – Les Dunes Electroniques – dovodi 30 DJ-eva koji će gotovo dan i pol bez prestanka puštati glazbu u poznatom pustinjskom mjestu koje će fanovi Star Warsa prepoznati kao rodni grad Lukea Skywalka, Mos Espa.

Screenshot_2

Filmski set je napušten i ostavljen upravo onako kakav je i bio tijekom snimanja što su turističke tvrtke u Tunisu i loklane vlasti odlučile unovčiti organizirajući razgledavanje Mos Espe.

Prema Rave Jungle, festival će imati neprekinutu EDM glazbu koja uključuje Behrouz, Benjemy x Lola, Lee Burridge, Sam Shure i Stimming na dvije pozornice. Po svemu sudeći, ništa od Cantina Band.

Festival je nastao kao suradnja između rukotvorina Republike Tunis i Ministarstva turizma, navodi DJ Mag. Suradnički projekt izvorno su pokrenuli 2014. godine isti producenti koji su organizirali Plages Electroniques na francuskoj rivijeri, izvijestio je Lonely Planet. A organizatori su poznati među obožavateljima EDM-a po jedinstvenim eventima na avanturističkim lokacijama koje pridonose ultimativnom iskustvu partijanera.

Festival će se održati 21. i 22. rujna, a ulaznice kreću već po cijeni od 400 kuna. Dobra ideja za jedno putovanje i festival za zatvaranje ljetne sezone.

TAGOVIMos Espa star wars Tunis