Mix

Bijesni Messi – zbog šamaranja protivnika dobio prvi crveni u klupskoj karijeri

Crveni karton za Messija
Crveni karton za Messija Foto: Folder.hr
Athletic Bilbao, ponos Baska je osvojio španjolski Superkup u dramatičnoj utakmici protiv Barcelone. Baski su pobijedili 3-2, ali je utakmica zapamćena po Messijevom divljačkom potezu.

Barca je vodila dvaput, zahvaljujući Griezmannu, ali se Bilbao vraćao pogocima de Marcosa i Villalibrea u posljednjoj minuti regularnog dijela utakmice – da bi Inaki Williams postigao pobjedonosni pogodak u produžecima. Osim pobjede baskijskog ponosa i materijala za razmišljanje Barceloninom treneru Ronaldu Koemanu, utakmica će ostati zapamćena po jednom nevjerojatnom detalju.

Baš kada pomisliš da je Messi srušio sve rekorde u dresu Barcelone, on uspije napraviti nešto novo. Kao što je dobiti prvi crveni karton u dresu Barcelone, u 753. nastupu za klub. Ni više ni manje nego u zadnjoj minuti utakmice. Nakon promjene VAR snimke, sudac je procijenio da uspuhani Messi zaslužuje crveni karton zbog udaranja Asiera Villalibrea. Lopta nije bila ni blizu ovoj dvojici.

Pogledajte situaciju u videu, ignorirajte komentatore.

.

Messi u dresu Barcelone nikad nije dobio crveni karton što je nevjerojatan podatak, ali je dvaput pocrvenio u dresu Argentine.

Moguće je da bude suspendiran na čak 4 utakmice, što je velika stvar jer svi znamo da je Messi Barcelona, a Barcelona je Messi. Barem ako je suditi prema transfer politici, plaći i moći koju Messi posjeduje u klubu.