Sport

meč stoljeća?

Banner300

Conor McGregor vs Floyd Mayweather – 100 milijuna razloga za borbu?

Piše , Objavljeno

Što uraditi kada ste bahati prvak i prvi čovjek UFC organizacije, redate pobjede i imate dva pojasa u dvije različite kategorije? Vjerojatno vam bude dosta prebijanja za siću i odlučite izazvati najveću boksačku zvijezdu – Floyd Mayweathera koji je još bahatiji i bogatiji i to ni manje ni više nego za cijenu meča od 100 milijuna dolara! Idesh!

Irca su nakon borbe u kojoj je nalupao Eddiea Alvareza usporedili s umirovljenom boksačkom zvijezdom Floydom Mayweatherom kojem se to nije ni najmanje svidjelo. Naravno da je Floyd uputio čestitke nazad i nazvao McGregora mravom, a sebe slonom koji mrave uopće ne primjećuje. Ego je zeznuta stvar. Nije dugo trebalo da dobijemo odgovor. Nakon što je usred zabave uzeo mikrofon i prekinuo DJ-a McGregor je pred cijelim klubom izazvao Mayweathera na borbu od 100 milijuna dolara pod boksačkim pravilima!

Odgovor je stigao prije par dana i Mayweather tim je poručio da prvo treba imati kalifornijsku dozvolu za boks. A i šef Dana White ne bi pristao na tako nešto. ‘Dana White ne bi riskirao ubojstvo najveće zvijezde. Ako ga želite mrtvog, pustite ga u boksački meč.’ Izvlačenje zbog straha ili cimanje šefa UFC-a da popusti i pusti McGregora. Vi sami prosudite.
Ovdje vas možemo uputiti u sve te nabrijane prepirke i prijetnje.

Borba ove dvojice bahatih egomanijaka bila bi fantastična. Nekako sumnjamo da će se dogoditi. Puno je tu pucanja ćoraka i prepiranja. No novac sve može riješiti. Previše oni vole šuškanje love da bi ovo završilo samo na riječima. Conor je riješio dozvolu za boks. Sada moramo čekati nastavak priče i vidjeti hoćemo li uživati u borbi titana iz dva različita sporta. U nadi da se ovo neće razvući do penzije McGregora. Tko bi popio batine?

TAGOVIboks conor mcgregor floyd mayweather ufc

Komentiraj