Sport

hulk?

Banner300

Nani je u najboljim godinama bio zvijer na terenu, pogledaj kako zvijer izgleda sada!

Piše , Objavljeno

Nani je došao iz Sportinga u Manchester United gdje je igrao sedam sezona. Možda ga ne pamtite zbog nekih drugih superzvijezda u tom periodu, ali Nani je bio zvijer. Osvojio je s Unitedom Ligu prvaka, četiri naslova Premiershipa i dva Liga kupa. U 230 utakmica je zabio 40 golova i asistirao 73 puta.

Očekivalo se puno od njega, pričalo se da je novi Cristiano Ronaldo, a to nije pošteno. Kad je tek stigao u United, živio je s Ronaldom prvih nekoliko mjeseci. Kasnije je Ronaldo otišao u Real, a Nani je nastavio sjati, početak “desetih” je bio period kad je Nani bio najjači. Na terenu.

Ali sada je najjači u stvarnom životu. Ne sjećamo se da je bio ovakva zvijer.

Sada ima 33 godine i izgleda kao da nikad nije bio u boljoj formi. Igra u Americi, u MLS-u za Orlando City, ali nam izgleda kao da bi mogao pomoći bilo kojem klubu na planetu. Ako su mu pluća u stanju u kojem su mu i mišići – znaš da je to istina.

Radio je naporno dok je u Americi trajao lockdown, a striktno je i pazio na prehranu. Izgleda nevjerojatno. Nije da prije nije bio u dobroj formi, ali sada je spreman glumiti u Marvelovom filmu. Da, to nam je benchmark za stanje fizičke pripremljenosti.

MLS liga se nastavlja u Disney Worldu, 9. srpnja. Bit će to turnir od 54 utakmice da se završi sezona. Tek dva kola su uspjeli odigrati prije početka pandemije. Vidjet ćemo koliko će Nani pomoći Orlandu.