Mix

Neymar napokon debitirao... za Pumu nakon što su ga ukrali Nikeu. Reklama je ludilo

puma neymar Youtube Screenshot
puma neymar Youtube Screenshot Foto: Folder.hr
Neymar i Puma su se spojili krajem prošle godine i tako je Nike izgubio jednog od najpopularnijih nogometaša na svijetu koji, moramo spomenuti, još može puno toga dati.

Puma je odlučila lansirati prvi Neymarov proizvod – dosad smo ga samo gledali u Puma Suede modelima, ali taj model će se zauvijek prodavati pa mu ne treba pretjerano Neymarova pomoć. Moramo priznati da je malo čudno vidjeti ga u nečemu što nije Nike.

Prvi Pumin proizvod napravljen za Neymara su Future Z kopačke, iznimno kričave kako bi išle u korak s modernom nogometnom estetikom (a.k.a. što glasnije).

Puma se hvali FUZIONFIT+ kompresijskom vrpcom za bolju potporu stopalu, a ubacili su i neka skupa imena tehnologija kao što su Dynamic Motion System i GripControl Pro sloj na gornjištu koji osigurava superioran dodir s loptom. Vjerojatno samo ako si Neymar ili neki drugi profesionalni nogometaš, teško da će Mirko iz Međimurja superiorno uštopati loptu koju mu je ispucao golman.

Reklama je ludilo, uz anime elemente, zanimljive prijelaze i puno social media ekrana.

.

Nažalost, podsjeća nas na sličnu Adidasovu reklamu s Pogbom otprije nekoliko godina. Hoće to tako kad je Puma od jednog brata Dasslera, a Adidas od drugog. I okupiraju isti marketinški prostor. I ciljaju na istu publiku.

Uskoro ćemo vidjeti i Neymara na terenu u Future Z kopačkama, možda PSG napravi korak više u Ligi prvaka i napokon se dočepa tog trofeja s ušima.