Nogometne vijesti

Ok je lova, ali...

Banner300

Mandžukiću je dosta svega i vraća se u Europu? Čini se da već ima i klub…

Piše , Objavljeno

Mariju Mandžukiću dosta je Katara i želi se vratiti u Europu, pišu danas mnogi sportski mediji, a najviše oni iz Turske. Evo i zašto…

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac navodno je nezadovoljan u svom novom klubu Al-Duhailu te je spreman za povratak u Europu, i to ne u bilo koji klub, već u redove turskog velikana Bešiktaša, piše Net.hr.

Nije ta priča tako nategnuta. Turci pišu da je Bešiktaš Mandžukiću već poslao ponudu za bivšeg Vatrenog i da bi se taj transfer mogao realizirati već ovog ljeta. Pristao bi čak i na manju plaću, samo da se vrati europskom nogometu.

Još jedan plus je za Mandžukića i činjenica da je njegov nekadašnji kolega iz reprezentacije Domagoj Vida dogogodišnji pouzdani član Bešiktaša, tako da će biti lijepo gledati ujedinjenje slavonskog dvojca u redovima turskog veiikana. Mandžukić je, inače, dugo bio želja Bešiktaša, no, dok je igrao za Juventus, nisu si ga mogli priuštiti.

Mandžukić je nakon četiri sezone u Juventusu dolaskom novog trenera Maurizija Sarrija stavljen u “frižider”. Nije dobio minute kod novig trenera pa je odlučio preći u katarski Al-Duhail ove zime.

U katarskoom klubu upisao je ukouno pet nastupa prije nego su sva natjecanja obustavljena zbog pojave koronavirusa, a u službenim utakmicama zabio je jedan pogodak.

>> Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT

Net.hr