Nogometne vijesti

Lokomotiva u Ligi prvaka

Banner300

Neviđena drama u posljednjem kolu HNL-a: Evo što se sve večeras dogodilo!

Piše , Objavljeno

Kakva se drama odvijala večeras na HNL travnjacima. Osijek, Lokomotiva i Rijeka borili su se do posljednje sekunde za 2. mjesto koje ovog ljeta nosi kvalifikacije za Ligu prvaka, a u tome je na kraju uspjela momčad Lokomotive koja je sa 2-1 slavila u Osijeku.

Rijeka je na Rujevici na krilima Čolaka razbijala Istru, a kako je dugo u Osijeku bilo 0:0 upravo su Riječani bili ti koji su imali Ligu prvaka u svojim rukama. U drugom dijelu je Lokomotiva povela u Osijeku pa su za kratko oni bili ti koji su imali razloga za slavlje, ali samo par minuta kasnije Osijek zabija za 1:1. U tom trenutku Rijeka je opet bila ta koja ide u Ligi prvaka.

Krenuo je zatim Osijek po gol za pobjedu, redale su se šanse, pritisak je bio golem, ali gostujući vratar Ivo Grbić je briljirao. Imali su i gosti svojih trenutaka, a onda šok u 88. minuti. Nakon jednog ubačaja s desne strane Lončar zabija autogol i to je 2:1 za Lokomotivu. Slavlje gostiju i na kraju je Lokomotiva ta koja će ovo ljeto igrati kvalifikacije za Ligu prvaka.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT