Nogometne vijesti

STIŽU TRIBINE

Banner300

Osijek objavio nove slike sa gradilišta stadiona – ovo već izgleda opako dobro! FOTO

Piše , Objavljeno

Ako ste mislili da je zbog epidemije koronavirusa baš sve stalo, prevarili ste se. Na istoku Hrvatske gradi se punom parom, novi stadion Osijeka iz dana u dan dobiva sve jasnije obrise.

Oni koji imaju priliku proći pokraj najvećeg gradilišta u Osijeku ili pak vidjeti radove sa svojih obližnjih prozora ili balkona mogu iz dana u dan svjedočiti kako budući stadion na Pampasu poprima sve konkretnije obrise. Završeno je betoniranje svih temeljnih traka temeljnog roštilja na površini cijeloga stadiona kao i betonaža kvadratnih stupova istočne, sjeverne i južne tribine. U tijeku je nabava, doprema i ugradnja betona u okrugle stupove, dakle njihovo betoniranje. Istok je već gotov, a trenutno se radi na Sjeveru. Nadalje, aktualno je betoniranje armirano-betonskih nazubljenih kosih greda koje nose predgotovljene elemente tribina. Ti su radovi već završeni na Istoku dok se sada radi na tribini Sjever i Sjeveroistok.

‘Očekuje se u petom mjesecu postavljanje montažnih elemenata. Dolaze gotovi elementi, koji se rade na drugom mjestu, sve je već naručeno i stiže u predviđenim rokovima. Izvođači svoje odrađuju zadanom dinamikom i nema nikakvih zastoja’ – poručuju iz Osijeka, a da je tome tako, najbolje svjedoče još neke fotke koje donosimo.

pampas4 pampas3

Foto: NK Osijek

>> Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT