Nogometne vijesti

Tako mu i treba

Banner300

Perišić krenuo jako i šokirao čelnike Bayerna, a zbog jedne stvari Kovač ne skida osmijeh sa lica

Piše , Objavljeno

Niko Kovač ovih dana itekako ima razloga za zadovoljstvo. Njegova momčad krenula je sa dobrim igrama, proteklog vikenda u golijadi 4-0 stradao je Koln, ali to nije jedini razlog zašto je Niko nabacio osmijeh.

Naime, posebno ga je razveselio naš Ivan Perišić koji je u četiri utakmice zabio dva gola i imao dvije asistencije, čime je definitivno opravdao svoje dovođenje. Perišić je tako dobro krenuo u sezonu da su se čelnici Bayerna ovaj vikend morali ispričati Niki Kovaču zbog komentara koje su imali prilikom realizacije njegova transfera.

Nakon objave transfera, Bayernovi navijači nisu bili oduševljeni, baš kao ni predsjednik kluba Karl-Heinz Rummenigge koji je bio protiv dolaska Perišića.

Čak štoviše, Rummenigge je bio ljutit jer je Kovač ignorirao njegovo mišljenje, ali Niko je pod svaku cijenu želio dovesti Perišića i pogodio. Par tjedana kasnije dogodio se presedan – Rummenigge se ispričao treneru Niki Kovaču zbog pogrešne procjene.

“Ivan je bio druga opcija za dovođenje, ali što onda, pa nisam ni ja bio prva. Kad smo vidjeli da ga možemo dovesti, reagirali smo u kratko vrijeme. Ivan je bio dugo na našem popisu želja. Preporučio sam mu Bayern, znamo da je igrao u Njemačkoj i bio dobar. Poznajem ga iz reprezentacije, on je vrhunski igrač.”

Bayern je Perišića doveo na jednogodišnju posudbu i njegov će ugovor moći otkupiti na kraj usezone za 20 milijuna eura.

>> Više nogometnih vijesti potražite u našoj rubrici SPORT, a hrpu zabavnog sadržaja, sexy KOMADA i ostalih zanimljivosti pronađite na naslovnici Idesh! portala.