Nogometne vijesti

Događa se

Banner300

Prije dvije godine je bio u Dinamu i nije se baš naigrao, a sada ide u Chelsea za 35 milijuna eura!?

Piše , Objavljeno

Dinamo je zadnjih godina odlično radio na transferima, ali tu i tamo dogodi se i njima poneka pogrešna procjena. Jedna od njih upravo se odvija, a teži čak 35 milijuna eura…

Prije dvije godine u Dinamo je stigao Gabriel dos Santos Maghelanes. Brazilski branič na Maksimir je došao iz Lillea na posudbu do kraja sezone.

Za prvu momčad Dinama Brazilac je u pola godine odigrao samo jednu utakmicu. Uglavnom je nastupao u drugoj ligi za Dinamo 2, tako da u Maksimiru po isteku posudbe nisu niti razmišljali o otkupu ugovora. Ni prvi ni zadnji, ali priča danas ima zanimljiv nastavak..

Nakon povratka u Lille na polusezoni se izborio za mjesto u prvoj momčadi i bio je jedan od najboljih igrača momčadi koja je završila druga u prvenstvu, odmah iza nedodirljivog PSG-a.

Igre talentiranog braniča nisu prošle nezapaženo o na adresu francuskog prvoligaša krenule su stizati izdašne ponude. Juventus je navodno nudio 22 milijuna eura, ali Lille je to odbio.

Eurosport javlja da je njegov transfer pitanje trenutka, a kao glavni kandidat ističe se Chelsea, iako postoji interes Everton i Arsenal. Moćni PSG također je zainteresiran za njegovo dovođenje.

“Ne znam što će biti s mojom karijerom u budućnosti, ali naravno da bih jednog dana volio zaigrati u Premierligi”, rekao je Gabriel, koji je ove sezone skupio već 32 nastupa i koji ugovor s Lilleom ima do 2023. godine.

Francuski klub navodno za njega traži 35 milijuna eura.

>> Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT