Nogometne vijesti

Stvara se nova momčad

Banner300

Prvo ljetno pojačanje: Dinamo za 1,2 milijuna eura doveo mladog asa u svoje redove!

Piše , Objavljeno

Iako su u Dinamu najavili da će ovog ljeta drastično smanjiti igrački kadar i broj prvotimaca, za sada transferi samo u jednom smjeru – stiglo još jedno pojačanje u vezni red.

Izvrsni Lokomotivin vezni igrač Kristijan Jakić (23) u petak popodne potpisao je četverogodišnji ugovor s Dinamom. Lokomotiva će na ime odštete dobiti 1,2 milijuna eura, doznaju Sportske.

Zanimljivo, Dinamo je već za početak nove sezone još ranije od Lokomotive kupio Frana KaračićaLirima Kastratija. Dolazak Jakića može se povezati sa odlaskom Lovre Majera o kojem se sve glasnije priča. Njegova nova destinacija trebao bi biti engleski Championship, a klub Birmingham.

Jakić je iznimno zahvalan, polivalentni vezni igrač. Iako je po vokaciji defenzivni, zadnji vezni, odlično se snalazi i na ofenzivnom položaju u veznom redu, pa je kvalitetno odigrao i neke utakmice kad je igrao iza napadača. Ove je sezone Jakić odigrao 26 utakmica za Lokose, postigao je tri pogotka i imao je tri asistencije, a na većini je utakmica bio zadnji vezni.

Još nogometnih vijesti pročitajte u našoj rubrici SPORT