Style

ustaj vojsko

Banner300

Po ovo ideš – kad ti se udruže najdraži Carhartt i Nike dobiješ vojničke Air Max 95

Piše , Objavljeno

Carhartt i Nike suradnja, nema nam draže. Već su surađivali nekoliko puta, a najviše glava je okrenula (i klikova privukla) ona s Eminemom za Air Jordan četvorke izrađene od izdržljivih Carhartt materijala. Ako si netko tko se uspio dokopati te tenisice, djeca su ti osigurana za odlazak na fakultet, čak i ako je neki skuplji privatni koji će završiti bez da zna čitati. Cijena te tenisice na resale tržištu je nevjerojatna – na Flight Clubu se prodaje za cijenu između 16 tisuća i 20 tisuća dolara.

Uspješne kolaboracije nastavljaju i s popularnom siluetom Air Max 95, ovaj put u Camo verziji. Kamuflažno gornjište je izrađeno od ripstop najlona i crnog platna, tu su i reflektivni detalji ako stvarno joggiraš u ovim čudovištima, a prljavo-bijeli potplat s narančastim Air Max mjehurićima savršeno odgovara logu na jeziku tenisica. Već znamo nekoliko likova koji će ovaj model jedva dočekati, a mi smo jedni od tih likova.

Navodno izlaze 6. prosinca, baš na vrijeme da dobijemo Carhartt x Air Max šuzu u očišćenu čizmu od Sv. Nikole. Ako država naruči ovo za naše oružane snage, upisujemo se u vojsku.

TAGOVIair max 95 carhartt

Komentiraj