Gadgeti

SMART WATCH

Banner300

T-Watch – promijenit će tvoj pogled na pametne satove

Piše , Objavljeno

Sat ne bi trebao biti samo ukras na tvom zglobu ili statusni simbol o kojem pišu velike medijske kuće jer ih nose David Beckham i Drake.

Sat je puno više od toga što se može vidjeti zahvaljujući ludnici koju su osigurali pametni satovi u posljednjih nekoliko godina. Ti satovi uglavnom spadaju u dva kampa – ili su preskupi i elegantni ili razumne cijene, ali preglomazni i neprivlačni.

T-Watch mijenja situaciju na tržištu. Nova tehnologija koja ide u korak s modernim stilom života, promijenit će ti pogled na sat u 21. stoljeću.

Ima funkcije koje nude znatno skuplji brandovi, ali po povoljnijoj cijeni.

T-Watch izgleda odlično, a ima japanski quarz mehanizam koji jamči odličan omjer kvalitete i cijene te vrhunsko trajanje baterije. Proizvođač tvrdi kako će baterija izdržati više od 33 mjeseca je potpuno neusporedivo s pametnim satovima drugih proizvođača koje moraš puniti na gotovo dnevnoj bazi.

Kompatibilan je i s iOS-om i Androidom, spaja se već standardnim Bluetoothom, a možeš podesiti i primanje notifikacija s Facebooka ili WhatsAppa. Nismo sigurni kakva ti je aktivnost na Twitteru, ali nije bed – T-Watch sve ima.

>> INFO: Svoj T-Watch sada možeš nabaviti 50% povoljnije – klikni OVDJE za narudžbu

wF1E-37w

Broji korake i potrošene kalorije, a prati i pređenu udaljenost tako da imaš partnera u tjelovježbi koji će biti odgovoran za praćenje svih tvojih aktivnosti. Također ima podsjetnike za kalendare, pozive i SMS-ove – nema više propuštenih važnih informacija jer ti je mobitel u drugoj sobi. Otporan je na vodu, izgrađen je od nehrđajućeg čelika (kažu military grade), a tako i izgleda.

aktivnostKvalitetni materijali i izrada, hrpa opcija i sve što trebaš. A najviše nas osvaja već navedeno trajanje baterije, imamo fobije od punjača i punjenja uređaja svaki dan. Ako želiš doći u formu, održati formu ili samo biti obaviješten o svemu što se događa u tvom (digitalnom) životu, T-Watch je pravi izbor.

Naruči svoj T-Watch danas i iskoristi popust od 50%. Klikni OVDJE i kreni na kupovinu >> 

Sponzorirani članak