Internet

samo hejt

Banner300

Novi najomraženiji video na Youtubeu – Rewind pregled 2018. godine skupio rekordni broj dislikeova

Piše , Objavljeno

Youtube je objavio pregled 2018. godine i možemo samo reći da smo žešće razočarani. Da, video nije baš najozbiljniji niti treba biti, ali je u njega ubačeno gotovo sve što je bilo iritantno i preforsirano u 2018. godini.

Počinje s Will Smithom koji u Youtube Rewindu želi vidjeti Fortnite plesove i Marquesa Brownleeja. Okej, Brownlee ima smisla kao najveći tech youtuber, ali Fortnite plesovi? Stvarno, Vilijame? Čovjek koji je popularizirao brojne hip hop korake kroz svoj angažman u seriji Fresh Prince želi neke katastrofalne plesove koje vidimo na svakom uglu u izvedbi hiperaktivne djece? Ne vjerujemo ni sekunde.

.

U videu vidimo poznate face kao što su Brownlee i Casey Neistat (i one manje poznate – jer nismo baš neki od fanova Youtubera za dječicu) kako prolaze kroz pregled godine – uz I Love It i onaj Drake Kiki Do you Love Me challenge. Moglo je bez toga. Nije čudno što su fanovi poludjeli na ovakav izbor tona. Usred videa se čak priča o socijalno važnim temama, ali sve djeluje jako lažno.

U samo tjedan dana od objave videa, stiglo je 10 milijuna dislikeova tako da je Justin Bieberov Baby ostao u prašini. Sad je Baby već okej – vidite što vrijeme radi. Vrijeme neće isto učiniti za ovaj video jer sumnjamo da ćemo za par godina s osmijehom na licu upisivati Youtube Rewind 2018.

Sam Marques Brownlee je izjavio kako Youtube autori i publika Rewind vide kao priliku za slavlje najvećih događaja u godini dok sama Youtube ekipa (Googleovi zaposlenici) vide to kao priliku za slavlje svega što donosi viewove i oglašivače. Ne treba nam to u životu, previše oglasa je ionako oko nas.

TAGOVI2018 youtube

Komentiraj