Viralno

NEZGIĆ Neymar suigraču poslao novac da ukloni tetovažu s njegovim likom

richarlison
richarlison Foto: Youtube Screenshot
Dojmovi su se slegli oko Svjetskog prvenstva u Kataru. Hrvatska je postigla veliki uspjeh te se ponovno etablirala kao svjetska nogometna sila, dok je prvi favorit turnira Brazil i ovoga puta nenadano rano ispao. Od Hrvatske. Samo kažemo!

Momčad puna zvijezda očito je i sama imala velika očekivanja za 2022. godinu, a ispadanje od Hrvatske mnoge igrače bacilo je u očaj. Kako je cijela momčad imala velike ambicije isto vrijedi i za pojedince unutar nje. Jedan od onih koji očito sebe vidi uz bok najboljima je i Richarlison.

Donedavni igrač Evertona, a sada Tottenhama odlučio se počastiti tetovažom svetog trojca, Ronalda Nazaria, Neymara i sebe!? Ponekad se čovjek zaista zapita koliki ego moraš imati da bi sam sebe istetovirao, k tome u tom društvu.

Kada je njegov suigrač Neymar vidio kakvo ruglo je na sebe stavio Richarlison, odlučio je blokirati suigrača na Instagramu, kako bi se distancirao od ove sramote. Nije tu Neymar stao, te mu je poslao 30 tisuća dolara samo kako bi njegovo lice laserski uklonio sa tetovaže. Priča je to koja je izašla u javnost tek nakon ispadanja Brazila sa prvenstva.

Neymar je možda posljednji koji bi drugima trebao dijeliti lekcije kada su tetovaže u pitanju jer i sam ima nekolicinu koje su upitne kvalitete. Naime, on na svojoj ruci ima istetoviran lik sestre, koja mu je toliko draga da redovito preskače ključne utakmice u Ligi prvaka kako bi prisustvovao njenom rođendanu. Kako ovo nije jedna od teorija zavjere pokazuje i podatak da je Neymar u posljednjih osam sezona, čak sedam puta bio “ozlijeđen“ za sestrin rođendan.

Nije ni čudo što svake godine izađe mnoštvo memova na njegov račun, a među njima prednjače oni koji aludiraju da je njihova povezanost slična onoj Jaimea i Cersei Lannister. Nećemo se pridružiti takvom ismijavanju, ali morali smo spomenuti.