LOL

Provozala crijevo s benzinske, video nasmijao brojne gledatelje

Pumpa u autu
Pumpa u autu Foto: Instagram/Screenshot
Njezina reakcija nasmijala je mnoge, ali uglavnom iz pogrešnog razloga.

Društvenim mrežama širi se urnebesna snimka djevojke koja je naizgled otkinula crijevo s benzinske pumpe i vozila s njim po cesti čak i nakon što su je autori snimke pokušali upozoriti na to.

Kad su se približili njezinu vozilu i pokušali razgovarati s njom, ona im je samo odvratila da nije zainteresirana jer ima dečka. Ako vam se ova situacija čini predobrom da bi bila istinita, onda vas instinkt ne vara.

\\folder\vezani_članak Savijene tračnice Jao... Snimka koja se gleda na rubu sjedala: Kako je uopće moguće voziti po ovakvim tračnicama?! \\folder\vezani_članak Blagdani s ljubimcima Kakav užitak! Proveli blagdane u društvu ljubimaca, preslatki prizori raznježili cijeli internet

Naime, unatoč tome što je snimka iskorištena u brojnim kompilacijama loših vozača i ukradena iz originalnog konteksta kako bi se posramila vozačica, riječ je o kratkom skeču djevojke koja na Instagramu redovito objavljuje humoristične uratke sa svojim prijateljima, zbog čega ima više od 1,7 milijuna pratitelja. Urnebesni video koji je uspio prevariti mnoge možete pogledati u nastavku.