Viralno

Smršavila 80 kilograma, pa proslavila tako da je reperu bacila gaćice! Sve je snimila i objavila na TikToku

Stephanie Valentine i drake drže gaćice
Stephanie Valentine i drake drže gaćice Foto: TikTok screenshot
Stephanie Valentine smršavila je 80 kilograma, u proteklih godinu i pol, a ovako je izrazila novostečeno „samopouzdanije“.

Donje rublje je nešto što Drake preferira bačeno na pozornicu, a očito postaje i sve unosniji trend. Trend je popratila i Stephanie, koja na TikToku ima više od 1,8 milijuna pratitelja, snimila je kako baca gačice na pozornicu prilikom Drakeovog koncertu u New Yorku.

Sve je objavila u videu u kojem je dodala da sada može doživjeti stvari u kojima nikada nije mogla uživati, uključujući koncerte.

@glamzilla Ya i was that girl at tonights concert 🤷🏻‍♀️ #drake #drakeconcert #itsallablurtour #CapCut ♬ original sound – GLAMZILLA

U videu na TikToku, koji je sada prikupio 1,6 milijuna pregleda, Stephanie pokazuje staro donje rublje na koje je zapeglala natpis „Drake likes his girls BBW (Big Beautiful Women)“ . drugi dio videa snimka je nje kako baca gaćice na tijekom pjesme „In My Feelings“. Njezino je donje rublje Drake podignuo i publici pokazao natpis, ostavivši Stephanie potpuno zapanjenom.

@glamzilla Replying to @B@dgurl_Vinna😝😈😈 ♬ original sound – GLAMZILLA

U nastavku TikTok-a, Stephanie objašnjava razlog zašto je pjevaču ostavila znak ljubavi i što joj to znači.

Pouka priče mora biti da je bacanje donjeg rublja na Drakea vrlo unosno, jer slava prati one koje to učine. To je pošlo za rukom i djevojci koja je dobila posao zbog grudnjaka bačenog na pozornicu, a ovo je već drugi slučaj Drakeovog medijskog utjecaja.