Jao...

Tata pokušao ispasti faca i kćeri provaliti u zaključanu sobu, ovakve reakcije nije očekivao

Tata provaljuje u sobu
Tata provaljuje u sobu Foto: TikTok/Screenshot
Jedan tata podigao je prašinu na društvenim mrežama snimkom koju možete pogledati u nastavku.

Namjerno ili slučajno, roditelji imaju nevjerojatan talent sramoćenja pred svojom djecom. Jedan takav tata odlučio je na TikToku objaviti video u kojem provaljuje kroz zaključana vrata svoje kćeri cirkularnom pilom.

Tata je inzistirao da kći otvori vrata sobe, a nakon što je napravio prorez kroz njih izjavio je: Rekao sam ti da ne zaključavaš vrata kad ti dođe dečko. Iako mnogi gledatelji sumnjaju u autentičnost videa i tvrde da je riječ o skeču u kojem je sudjelovala i kći, tu su i oni koji misle da je otac trajno narušio povjerenje ako je snimka stvarna.

\\folder\vezani_članak Nasukani turisti Ups! Turisti se u Pločama pokušali spustiti do plaže, pa se malo nasukali

\\folder\vezani_članak Inovativne štikle Što kažete? Njezine štikle privukle više od 80 milijuna pregleda, čini se da ih priželjkuju mnoge žene

Među komentarima su se našli i oni koji ismijavaju tatu koji je htio iskazati svoje očinstvo, a ne zna ni pravilno držati cirkularnu pilu. Snimku koja je podigla prašinu na društvenim mrežama možete pogledati u nastavku.

 

@thetradesmanuk She told her daughter to keep the door open when her boyfriend is round…#fyp #daughter #momsoftiktok #caughtoncamera #tradesman ♬ original sound - The Tradesman