Film i TV

Dexteromanija je počela

Banner300

Dexter ima prvi pravi trailer za osmu sezonu (+infografika)

Piše , Objavljeno

Nakon što su nas teasali kratkim najavama i promo fotkama, napokon možemo vidjeti prvi pravi trailer posljednje sezone popularnog Dextera.

season8dexter.jpg

Nakon prošlotjednog teasera, koji nam nije rekao praktički ništa novo, producenti su podigli letvicu za nekoliko centimetara, pa tako prvi pravi trailer za Dextera izgleda zastrašujuće dobro, a daje i dostatnu dozu informacija da nas pošteno zaintrigira. U tri minute promotivnog videa možemo tako vidjeti kako se naslovni junak nosi s posljedicama ubojstva svoje kolegice LaGuerte, te s novonastalim komplikacijama oko vlastite sestre Deb. Također, u igri je i novi, po svemu sudeći, iznimno vješt i dostojan protivnik, te opasna protuteža i balans, koji bi mogao izravnati sociopatsku čud Dextera, i to u vidu neuropsihijatrice koja je specijalizirana za umove serijskih ubojica. To je sve što možemo reći da ne spoilamo previše onima koji vole ostati potpuno ‘u mraku’, dok ostatak može uživati u 3 minute nabrijavajućih scena koje će nas ponovno prikovati uz male ekrane (ili monitore računala).

Dexter – trailer 1:

I da, ova genijalna stvar koja se provlači trailerom zove se Run On, a izvodi ju američki rocker Blues Saraceno. Nema na čemu. Ali to nije sve! U maniri zlatnih vremena TV prodaje, donosimo vam još jedan poseban poklon: izvrsnu infografiku koja je na jednom mjestu pobrojala sve Dexterove žrtve i glavne protivnike kroz prvih šest sezona (7. sezone nema, da se ne spoila kupcima DVD izdanja), te nas usput razveselila nekim antologijskim izjavama omiljnog nam junaka. Itekako će poslužiti za kraćenje vremena do 30. lipnja, kada napokon počinje emitiranje finalne sezone.

dexter

TAGOVIdexter infografika season 8 trailer

Komentiraj