Film i TV

Dexter + Ray Donovan

Banner300

Trailer najavljuje zadnju sezonu Dextera i novu krim seriju

Piše , Objavljeno

Kako to obično biva u prirodi, jedni umiru da bi se drugi mogli rađati. Tako je i u svijetu serija, pa će smrt Dextera označiti rođenje novog junaka Showtime mreže: Rayja Donovana.

DexterZa fanove popularnog ‘pravednog’ serijskog ubojice Dextera i ekipe koja ga okružuje, dolaze vrlo teški dani, u kojima će se, nakon sedam godina, polagano morati oprostiti od svog omiljenog TV (anti)junaka. Mi smo se od Dextera već oprostili, ali biti će tu još mnoštvo ‘posljednjih’ stvari koje treba proći prije umirovljenja. Jedna od njih je i ovaj trailer, koji bi mogao biti jedan od zadnjih koje će gledatelji moći vidjeti.

Trailer:

Novi negativac je Liev Schreiber, a moguće i Jon Voight?! Malo tko ne bi pomislio da je tome tako iz prilično nespretno složenog trailera, ali ovaj put je ekipa sa Showtimea odlučila ugurati najave za čak dvije (pomalo slične) serije u samo minutu. I dok je Dexter svima poznat, Schreiber i Voight predstavljaju likove nove TV perjanice, serije o kalifornijskom ‘sređivaču stvari’ (znate što mislimo) Rayju Donovanu, koji rješava probleme bogatih i slavnih, te njegovom ocu koji je upravo izašao iz zatvora.

ray donovanMorate priznati da je i Liev Schreiber faca…

Možda nije dostojna zamjena za disfunkcionalnog ubojicu, ali definitivno mu vrijedi dati priliku. Ipak, kada se sve zbroji i oduzme, teško će bilo koja serija prije ili poslje Dextera moći stati u iste cipele.

Update: Sneak peek nove sezone

TAGOVIdexter ray donovan showtime

Komentiraj