Film i TV

ludi nolan

Banner300

Poznati glumac nije siguran je li negativac u Nolanovom novom filmu

Piše , Objavljeno

Nolan je poznat po svom igranju sa stvarnim svijetom, a redovito ostavlja gledatelje u čudu. Neki ljubitelji filma još uvijek raspravljaju je li zvrk na kraju Inceptiona pao ili nije.

Novi film Tenet uskoro stiže, ne znamo previše o samoj radnji, a ispada da nismo jedini.

Kenneth Branagh glumi u filmu, a za Total Film je izjavio kako nije siguran je li baš on negativac u filmu.

“Chris na neki način opet izmišlja toplu vodu, puno ljudi ima interakciju s likom Johna Davida Washingtona… možete očekivati da sam antagonist, ali rasplet same priče baš ne slijedi ničija očekivanja.”

Kenneth Branagh je već viđen u trailerima, govori ruskim naglaskom, puca na ljude i prijeti se glavnom liku kojeg glumi John David Washington. Ovo je svakom dovoljno da pomisli kako je upravo on negativac, ali hej – to je Nolan, tko zna što ćemo naposljetku dobiti.

Toliko ima preokreta u radnji da ni Branagh nije siguran što se događa.

“Ne šalim se, čitao sam ovaj scenarij više puta nego što sam čitao išta drugo na čemu sam radio. Usporedio bih to s riješavanjem Timesove križaljke svaki dan.”

Tenet je film o međunarodnom špijunu koji mora spriječiti uništenje svijeta uz pomoć nove tehnologije nazvane “inverzija vremena”. Nije ni čudo što je ime filma TENET palindrom.

Film bi trebao doživjeti premijeru 17. srpnja ako se dovoljno kino dvorana diljem svijeta otvori. Čekamo. Nadamo se. To je ipak Nolan.

TAGOVItenet