Film i TV

ideš!

Banner300

Netflix nakrcao video zvijezdama i najavio nevjerojatan potez – 2021. odmah izgleda bolje

Piše , Objavljeno

Izvor fotografije: Netflix Film/Youtube Screenshot

Netflix je obećao da ćemo dobiti barem po jedan novi film tjedno u 2021. godini.

via GIPHY

Ukupno 71 film će nas dočekati na streaming divu, a s obzirom da su ovo veliki releaseovi, nećemo ni mi u Hrvatskoj biti zakinuti.

Podijelili su video s najvećim zvijezdama svojih filmova i moramo reći da smo se malo uzbudili. Vidjeti Dwaynea Johnsona, Halle Berry, Jasona Momou, Amy Adams, brata Ryana Reynoldsa, Chrisa Hemswortha… Nitko ne može ostati ravnodušan, sigurno su ti neke od ovih faca drage.

.

Vrijedi istaknuti Red Notice – hitčinu s Gal Gadot, The Rockom i Ryanom Reynoldsom, a zanima nas i The Harder They Fall, vestern s Reginom King, Idrisom Elbom i Jonathanom Majorsom.

Zach Snyder će nam dati Army of the Dead, Halle Berry režira Bruised – film o MMA borbama, a nekad ćemo dobiti i Don’t Look Up s glumačkom postavom kojoj treba posebna rečenica. Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Ariana Grande, Timothee Chalamet, Kid Cudi i Meryl Streep. Pfffff.

Za fanove Netflixovih šećernih komedija – da, dolaze i nastavci Kissing Bootha i To All the Boys I’ve Loved Before. (da, to smo mi nekad)

Bitka za svakog korisnika se nastavlja. Netflix se isprsio s ovim ambicioznim planom jednog big filma tjedno. HBO Max ima velik katalog i svi filmovi Warner Brosa za 2021. godinu će biti paralelno prikazivani u kinima i na streamingu. Disney+ ima nevjerojatan katalog, a igraju na kartu Marvela i Star Warsa s gomilom serija i filmova u skorijoj budućnosti. Apple se nešto koprca s Apple TV+ projektima koji postaju sve bolji.

Na kraju ćemo profitirati mi, korisnici koji vole filmova. Možda i bankrotirati ako počnemo plaćati sve moguće VPN-ove i streaming servise.

Nije važno, samo daj taj bijeg od stvarnosti u HD-u!

TAGOVIfilm Filmovi Netflix streaming ratovi