Glazba

scruffy is here

Banner300

Mr. Scruff, Ninja Tune legenda stiže u Garden, a mi dijelimo upad!

Piše , Objavljeno

Klinac si. Dobiješ prvo računalo. S original Windowsima. Želiš napokon iskušat taj mp3 svijet jer ti je dosta da ti mama stavi Jay-Z-jev CD iz linije u plastiku od Škore. Na računalu tri pjesme došle po defaultu. Beethoven jer su istekla autorska prava, David Byrne iz Talking Headsa i neki tamo Mr. Scruff. Prvi susret i instant očaravanje.

I dogodilo se sljedeće… To računalo me služilo jako dobro u otkrivanju nove glazbe, a jedno od najvećih otkrića bijaše label Ninja Tune. Label čije je djelo na mom računalo od prvog uključivanja u struju. I sada Scruff dolazi u Zagreb!

Mr. Scruff je glazbeni gost 30. kolovoza u omiljenom nam Garden Breweryju (što zbog hrane, što zbog programa, što zbog ponude vrhunskih piva).

.

Veteran Ninja Tune etikete i vrsni selektor birat će jazz, soul, hip hop, funk, disco, deep house, reggae, dubstep, afrobeat, latin, electrofunk i prebirati po mnoštvu iznenađenja koja ne upadaju ni u kakav kalup. Čeka vas odličan zvuk, raznolika publika i odlična atmosfera. Treba ispratiti ljeto na počinak sa stilom.

Scruffu se pridružuju i Nick & Pepi iz Adriatic Coastinga i DJ Oz iz Adriatic Social Club ekipe.

The Garden Brewery entrance by Domgoj Kunic

Vrata se otvaraju u 18:00. Više informacija nađi na FB eventu.

Ulaznice možete pronaći na Entriju, u pretprodaji su 50 kuna, a na licu mjesta 70. Kad sve uzmeš i zbrojiš, čak i najskuplja opcija nije ni 10 eura, a to je stvarno bargain kad je u pitanju bilo tko s Ninja Tunea.

Ako se danas osjećate sretno, dvije karte možete i osvojiti u našem i Gardenovom aranžmanu.

Sve što trebaš je odgovoriti na pitanje (Google ti je prijatelj).

Kako se zvao Scruffov prvi čarobni 12-inčni vinil izdan na malom labelu Robs Records?

Odgovor, zajedno s imenom i prezimenom pošalji do četvrtka podne na mail franjo@idesh.net, a ime jednog dobitnika objavljujemo u četvrtak, 29. kolovoza u 16:00 na dnu ovog članka. Jer nam je stalo i ako ne osvojiš karte, želimo da stigneš uzeti karte po pretprodajnoj cijeni.

Dobitnik: Nikola Filo Odgovor bijaše Hocus Pocus – svima drugima hvala na igranju i čujemo se opet kad budemo imali neke upade za vrh zabave u Gardenu.

Pusa ćao bok. Vidimo se u Gardenu.

.

Naslovna fotka by Shaun Bloodworth

TAGOVImr scruff the garden brewery