Igre

a gdje je bujanec?

Banner300

Ova igra s jasnom porukom izaziva pažnju posljednjih dana – zove se “Ošamari nacista”

Piše , Objavljeno

Ako vas iscrpljuju ovi sivi dani, depresivni se i živčani, nemojte imati ispade bijesa koji završavaju tragično. Nešto poput bacanja mobitela u zid, urlanja na druge, udaranja namještaja i sl. Dovoljno je da udarite kojeg nacista i bit će vam bolje.

Potaknuti mržnjom i aktivnostima američkog ekstremnog desničara i simpatizera KKK-a koji je nedavno dobio šakom u glavu tijekom davanja izjave, tim iz Super Deluxe kompanije je zasukao rukave i napravio 8-bitnu igricu u kojoj možete udariti svog omraženog nacista. Bolje i virtualno nego praviti probleme u stvarnom svijetu bez obzira koliko to druga strana zaslužuje.

Izgledom podsjećaju na omiljene 8-bitne igrice iz djetinjstva, nešto kao Super Mario, samo što ne skakućete uokolo u potrazi za gljivama, nego birate svoju Nazi figuru kao što su Adolf Hitler, Richard Spencer i Milo Yiannopoulis, te opalite koji virtualni šamar.

Za igranje online ‘Punch A Nazi’ igrice potrebni su vam smartfon i računalo. Računalo, odnosno ekran da gledate svog negativca, a mobitel da zamahujete i udarite. Jednostavnom sinkronizacijom možete se virtualno iskupiti za nepravdu. Naravno da imate i rezultat, a za pogoditi metu ipak treba malo truda. Ne baš kao u Mortal Kombatu. Mrvicu lakše.

P.S. Čvrsto držite mobitel, da ne bi završio razbijen u razbijenom monitoru ili laptopu. Onda neće biti te igrice koje će vam smiriti živce. A i da ima, opet ju ne možete igrati jer nemate s čim.

ZAIGRAJ IGRU OVDJE

TAGOVIbrowser igra igra punch a nazi

Komentiraj