Film i TV

Sve je bolje i bolje

Banner300

Red akcije, red humora i red opakog Shreddera u novom traileru za Nindža kornjače

Piše , Objavljeno

Svakim nam se novim trailerom čini da Teenage Mutant Ninja Turtles možda i neće biti tolika katastrofa kakva se očekivala, ali još uvijek imamo određene sumnje.

ninja kornjače 1

Ono što je prije nekoliko mjeseci izgledalo kao nekakva sprdnja koju niti klinci u osnovnoj školi ne bi popušili, sada već počinje ličiti na film koji bismo definitivno voljeli pogledati. Teenage Mutant Ninja Turtles svakim novim trailerom nadograđuju priču i predstavljaju nove likove, tako da smo u ovoj, najnovijoj najavi, po prvi puta mogli malo bolje promotriti Leonarda, Michelangela, Donatella i Raphaela, te njihovog zakletog neprijatelja, Shreddera. I moramo priznati, uopće nije loše!

Nakon što smo u prijašnjim trailerima vidjeli nekoliko većih akcijskih scena i vjerojatno previše blesave face Megan Fox, sada je red došla i sama priča, koja se vrti oko Shreddera (William Fichtner), njegovog napada na Splintera (Tony Shalhoub) i otmice dvojice od ukupno četiri ogromne, mutirane kornjače. Drugo dvoje sada moraju pronaći način kako vratiti svoju palu braću, a negdje između svega će uspjeti ugurati red pametnih doskočica, sporedne likove koje igraju Will Arnett i Whoopi Goldberg, pokoju seksi pozu novinarke April O’Neil (Megan Fox) i hrpu mračnog i nabrijanog CGI rasturanja. Može li to proći, pogledajte u traileru dolje!

Teenage Mutant Ninja Turtles – trailer:

Sve je ovo prilično dobar i zamaman slatkiš za oči, ali drugo nismo niti mogli očekivati od filma kojeg producira legendarni Michael Bay, a režira itekako sposobni Jonathan Liebesman. Hejteri vjerojatno i dalje nalaze razloga za pljuvanje ovog “crtića”, ali ako posljednji trailer nije dokaz da se može napraviti malo drugačiji, autosarkastični film o dvometarskim kornjačama koje su k tome i nindže (?!?!), te da na kraju sve bude vrhunska zajebancija, onda ne znamo što bi zadovoljilo njihove apetite. Bilo kako bilo, sve ćemo vidjeti već 17. listopada, kada film dolazi u kina.

TAGOVIblockbuster kornjače michael bay nindža kornjače shredder splinter teenage mutant ninja turtles tmnt

Komentiraj