Auto & Tech

Banner 300

Alat za prave frajere

Pravi muškarci trebaju pravi alat. Onim manje pravim bitno je da je alat i oku dopadljiv. Pravi frikovi vole da je multifunkcionalan i da ga ima jaaako puno.

Piše , Objavljeno

Imamo nekoliko alatki koje će vaš prašnjav i mastan set gedora baciti u očaj. (Multi)funkcionalan i oku lijep alat stvar je koja se sada traži, a vaša garaža uz naš alat postat će mjesto krajnjeg luksuza.

Kobalt kutija za alat

kutija za alat

kutija za alat

Prije svega, trebat će vam mjesto na kojeg ćete skloniti sav alat koji više ne zadovoljava vaše nove estetske kriterije. Naravno, i onaj grundingov kazić s polomljenom antenom mora ići van iz vaše nove garaže, pa će vam trebati i neka nova mjuza.
Tu ulijeće Kobaltova kutija za alat s integriranim Pioneer Sound sistemom na kojeg možete ukopčati svoj iPod (da, i iPod morate imati). Nadalje, Kobalt se može pohvaliti ugrađenim frižiderom koji će hladiti vaše multivitaminske napitke (sic!). Na sreću, na vrijeme ste prodali dionice, pa vam 1.600 dolara američkih koje morate iskrcati za ovo čudo neće biti neki problem.
Link >>

Craftman profesionalni set alata od 1470 komada

set alata od 1470 komada

set alata od 1470 komada

Oke, imate novu kutiju, a imate li novi alat? E pa, vrijeme je da se nešto nabaci!
S ovim kompletom iste sekunde postajete gazda od alata cijelog kvarta i šire okolice. štoviše, sigurni smo da od stoljeća sedmog u Hrvata nije bilo ovakvog alata! Unutra nema čega nema.
Svega osam tisuća i šest stotina (8.600) američkih dolara stoji između vas i ulaska u legendu.
Link >>

Letherman Genius

Letherman Genius

Letherman Genius

Letherman ponovno nabacuje vrtlarski multipraktik koji vas neće ostaviti na suhom kada je u pitanju održavanje vaših biljaka. Lagano aluminijsko tijelo, škare i ostali dodaci od čistog nehrđajućeg čelika odišu snagom i elegancijom. U ručki se kriju nožić, pilica, otvarač za boce (kud bi mi bez otvarača!) i kliješta za rezanje žice.
Amazon ga nudi za 60-ak dolara >>

Ultimativne kosilice >>

Revolution XT pila za pločice

Revolution XT pila za pločice

Revolution XT pila za pločice

Čuči li u vama neotkriveni keramičar? Otkrijte ga, izađite iz ormara uz ovu nevjerojatnu pilu za pločice i druge hebeno tvrde materijale. Revolution XT prerezat će pločice, ploče i kamenje debelo i do šest centimetara. Ima dijamantnu pilu promjera 15 centimetara i autonomnu pumpu za vodu.
Nju Amazon nudi za 1.500 dolara >>

TAGOVIalat kutija za alat pila

Komentiraj