Auto & Tech

bespla i mrak

Aside Banners

Alien Blue – Reddit u džepu

Ovog tjedna izašla je nova verzija odlične aplikacije za mobilno čitanje popularnog korisnički moderiranog news-sajta Reddit. Jedna od rijetkih komercijalnih aplikacija koja je potpuno funkcionalna u svojoj besplatnoj verziji.

Piše , Objavljeno

reddit.com

reddit.com


Reddit je (anti)društveni sajt, agregator popularnih i aktualnih stvari na internetu, gdje korisnici ujedno kreiraju (uvjetno rečeno), odnosno dodaju sadržaj te odlučuju što će dospjeti na naslovnicu. Slike mačaka, izlizani memeovi, poligon za liberalna izdrkavanja te poneka pametna raspravica, ali to ćete sami skužiti ako vas put nanese tamo, niti je to sad tema.

Tema je jedna od najboljih malih indie-aplikacija za iPhone, koja je ovog tjedna dogurala do verzije 2.5. Iako Reddit ima svoju službenu aplikaciju (iReddit), Alien Blue je dhe-be-lo šiša u svakom pogledu. Teško je sjetiti se neke kompleksnije komercijalne aplikacije koja u svojoj osnovnoj verziji nudi potpuni set mogućnosti, a u “pro” verziji ih tek nadograđuje zgodnim i praktičnim, ali nimalo nužnim opcijama.

Već u besplatnoj verziji pruža sve

Alien Blue u verzijama za iPhone i iPad

Alien Blue u verzijama za iPhone i iPad


Besplatna verzija omogućuje vam pregledavanje sadržaja s Reddita, čitanje i slanje komentara te obavijesti o odgovorima, ali najvažnija značajka je lijepo, pregledno i elegantno sučelje u kojem je veći gušt browsati Redditom nego na onom arhaičnom retro web sučelju. “Pro Upgrade” će vam izbiti tričava dva dolara iz džepa, a omogućiti vam kreiranje postova, specijalni galerijski mod za pregledavanje slika, podršku za više korisničkih računa, i slično, a lovu ćete morati ispljunuti i za Alien Blue HD verziju za iPad. Pro Upgrade, iako ne omogućuje prijeko potrebne funkcije, daje vam zadovoljštinu da ste pomogli samostalnom developeru i nagradili ga za sjajan rad.

Ako ste ovisni o Redditu i jednostavno ne možete izdržati dva sata bez novog fiksa slatkih mačkica (u SFW i NSFW kontekstu), Alien Blue će postat nezaobilazni dio prvog screena vašeg Springboarda.

TAGOVIAlien Blue aplikacija iPad iPhone reddit.com web

Komentiraj