Auto & Tech

Aside Banners

Alkogadgeti

U sklopu opsežnih priprema za ovotjedno vikend oblokavanje koje su započete u ponedjeljak, donosimo nekoliko tehnoloških novotarija.

Piše , Objavljeno

Jeger točionik

Jeger točionik

Jeger točionik

Svima su poznata ljekovita svojstva gorkih likera, posebice u ‘klinseklinom‘ ili dižestivnim situacijama, pa na ovaj alkogadget možemo gledati i kao na kućnu ljekarnu.
Jägermeister Tap Machine omogućava vam da imate vlastitu pokretnu točionicu Jegera. Za to zadovoljstvo (i neizmjernu popularnost na partijima) trebat će izdvojiti 300 američanskih zelembaća za točionik + barem tri boce Jegera.
Točionik se ukopčava u struju, pa je cuga ledena, a čudo je osvijetljeno LED lampica, pa je zapaženost zagarantirana.
Jägermeister Tap Machine >>

Party ruksak

Party ruksak

Party ruksak

Ovo je jedan od onih izuma koji se svrstavaj rame uz rame s izumom kotača, izmjenične struje i daljinskog upravljača. Ruksak u koji stane 36 limenki piva, a s njime dolazi otvarač za boce, pljoska, kockice, ping-pong loptice (perverznjaci!) i spremište za led. Torba je termički izolirana, pa će pive i led ostati hladne… Ali to nije sve! Lounger Bag ima i integrirane zvučnike, pojačalo i podstavljeni džep za laptop! Može li bolje!?
Burton Liquid Lounger >>

Dah-o-tester

Dah-o-tester

Dah-o-tester

Nakon Jegera, pive i onog što se krije u pljoski, igrarija s ping-pong lopticama i poslovičnih ćevasa s lukom (ili luka s ćevapima), nekim će sretnicima dobro doći i ovaj praktični tester (za)daha.
Puhneš u Kiss-o-Meter i od odgovara kolike su šanse za uspješno žvaljenje porukama:Poljubi me, Moguće, Možda, Riskantno ili Nikako. Ako ste pravi muškarac, potpuno ćte zanemariti ovaj gadget ili ćete poruku “Nikako” shvatiti kao poziv na akciju, a kod ostalih nastaviti s pripremama.
Kiss-o-Meter >>

TAGOVIalkohol gadgeti jeger pivo ruksak

Komentiraj