Auto & Tech

Aside Banners

iPod u kupaonici

Vrlo je malo mjesta u kući ili stanu gdje vas glazba ne proganja, ali i to se polagano mijenja...

Piše , Objavljeno

Iako smo mi ljudi koji vole sjest na zahodsku školjku, zapaliti cigaretu i uživati u rijetkim trenucima samoće i tišine, kontemplirajući o smislu života, filozofiji i društvenim kretanjima, mnogi među nama ne dijele to mišljenje i žele da i kupanje, sranje i brijanje budu trenuci obogaćeni glazbom koja je “zvonka radost” baš kao i ispaljivanje smrdljivih projektila iz dupeta.

antonio lupi

antonio lupi

E sad, ako svoju kupaonicu želite pretvoriti u “haj tek” mjesto na kojem ćete uživati u svim blagodatima modernog života, taj će vas luksuz koštati. Do prave visokotehnološke oaze ne dolazi se jednostavno, a s obzirom na cijene i adaptaciju to je ponekad i nemoguće. I ako ste pomislili da ćemo sad izbaciti neko jeftino rješenje koje će biti ugodno džepu i oku… Zajebali ste se. Kol’ko para tol’ko muzike, škrci!

Antonio Lupi, poznata talijanska dizajnerska kuća koja funkcionira još od pedesetih odlučila je promijeniti klasični koncept kupaonice i pretvoriti je u još jedno mjesto na kojem ćete se osjećati ugodno i korisno, a duboko smo uvjereni da će i vaše bolje polovice otkidati na ovo jer ako samo zavirite u svoju kupaonicu koja je to samo po imenu, zaključit ćete da se vaša mala, gljivičasta, kameničasta, smrdljiva izba sa šekretom koji u sjećanje priziva kultnu scenu iz Trainspottinga, ne može nositi s onim što su osmislile ove talijančine.

Naravno, iPod kupaonica je zanemariv dio njihove ponude, a vrijedi spomenuti da ih možete pronaći i u Hrvatskoj, ako ste baš zapeli da vam kupaonica na nešto liči. Za sve ostalo provjerite njihov sajt.

Antonio Lupi >>

TAGOVIantonio lupi dizajn interijer iPod kuća kupaonica

Komentiraj