Auto & Tech

skupi ih sve

Aside Banners

Smartphone aplikacije koje će ti olakšati život – zavijaj kao krava, informiraj se i skini ta dva kilograma viška

Piše , Objavljeno

Nećemo zauzimati strane u vječnoj borbi između iOS-a i Androida te ćemo predložiti po nekoliko korisnih, kul aplikacija koje bi vam mogle dobro doći bilo da ste vlasnik Iphone-a ili Androida.

za android

1.  1Lyrics

Screenshot_20

Jedina aplikacija koja će vam biti potrebna za riječi pjesama. Aplikacija radi zajedno s  Spotifyem, Google Playom  i Amazonom da vam prikaže tekstove pjesme koju slušate,  dok ju slušate. Kroz 1lyrics možete preuzeti tekstove da ih vidite i kada ste offline, promijeniti temu aplikacije da odgovara vašem stilu i još mnogo toga. Uz Shazam, obavezna aplikacija!

2. Tiny Scanner

Screenshot_22

Tiny Scanner je mala skener aplikacija koja pretvara android uređaj u prijenosni skener dokumenata i skenira sve kao slike ili PDF datoteke. Pomoću ove aplikacije za skeniranje pdf dokumenata možete skenirati dokumente, fotografije, izvješća ili bilo što drugo. Brz je i dobrog dizajna.

3. Habit Tracker

Screenshot_23

Aplikacija za praćenje navika u kombinaciji s aplikacijom Alarm može biti savršena kombinacija za ostvarivanje dugoročnih ciljeva. Osim toga, aplikacija sadrži detaljna izvješća u obliku grafikona i čak prikazuje motivacijske citate da vas potakne kada se osjećate bezvoljno. Ukoliko ste u fitnesu, ovo je must have Googleova aplikacija no koja može služiti i raznim drugim ciljevima.

4. Feedly

Screenshot_25

Feedly je jedna od najboljih Android aplikacija koja redno organizira sve informacije i vijesti za vas na jednom mjestu. U ovoj besplatnoj aplikaciji za RSS čitač dostupni su online časopisi, blogovi, YouTube kanali i više od 40 milijuna feedova. Mnogi ga stručnjaci koriste kako bi bili u toku s novostima  i trendovima.

5. Picsart

Screenshot_27

S više od 100 milijuna preuzimanja PicsArt je jedna od omiljenih aplikacija za uređivanje fotografija za Android. Bit ćete oduševljeni brojem mogućnosti koje imate za prilagođavanje vaših fotografija.  Ima društvenu mrežu za dijeljenje fotografija unutar aplikacije, a njegove značajke uključuju kolaž, crtanje na fotografijama, okviri, naljepnice,  alat za mijenjanje perspektiva i puno više.

ZA IOS

1. MY FITNESS PAL

Screenshot_29

Bilo da želite izgubiti težinu, istonirati se, biti zdraviji, promijeniti navike ili započeti novu prehranu, voljet ćete MyFitnessPal.

2. Nike Training Club

Screenshot_30

Nikeova besplatna aplikacija za vježbanje puna je poznatih lica. Poznate osobe i sportaši svjetske klase – kao što su Ellie Goulding i Ashton Eaton – upotrebljavaju aplikaciju kako bi predstavili svoje omiljene vježbe. Aplikacija vam također omogućuje praćenje navika vježbanja i sinkronizaciju s raznim društvenih mrežama.

3. Enlight

Screenshot_31

Enlight je razvijen kako bi iskoristio punu snagu CPU-a i GPU-a na Appleovim uređajima, pružajući jedan od najmoćnijih alata za uređivanje fotografija na iOS-u. Ako posjedujete iPhone 7 ili 7 Plus ili noviju verziju, aplikacija iskorištava širok raspon boja zaslona na tim telefonima i ima veliku paletu prilagodljivih filtera i specijalnih efekata, što vam omogućuje stvaranje još čudesnijih stvari s vašom već odličnom kamerom.

4. Ditty

Screenshot_32

Sa Ditty, sve što pišete može se pretvoriti u kratku, glupu pjesmu, zajedno s GIF-ovima na temelju tekstova. Možete izmijeniti GIF-ove i podijeliti svoje remek djelo s drugim korisnicima aplikacije, kao i s prijateljima na društvenim mrežama. Dok neke pjesme koštaju za upotrebu, mnoge su bez licencije i besplatne. Nije ne znam kako korisna, ali definitivno je zabavna!

5. Clips

Screenshot_33

Apple je razvio novi način dijeljenja videozapisa na svojim feedovima s društvenim medijima pomoću video isječaka. Isječci su vrlo jednostavna aplikacija koja funkcionira poput vaše priče na Facebooku ili Instagramu, ali kao samostalna aplikacija mnogo je moćnija. Možete snimiti videozapis ili upotrijebiti slike i videozapise iz svoje fonoteke kako biste napravili zabavni videozapis za dijeljenje s obitelji i prijateljima.

TAGOVIandroid aplikacije iOS

Komentiraj