Auto & Tech

Aside Banners

10 najgorih aplikacija za iPhone

Pregled potpuno beskorisnih, katastrofalno loših ali ne i besplatnih iPhone aplikacija, iliti sto čuda za samo 0,99 dolara

Piše , Objavljeno

Gomila lukavaca gleda na vlasnike iPhonea kao na ekipu spremnu da se drage volje odvoje od svojih (očito lako) stečenih kuna. Stoga ih gađaju svakojakim aplikacijama koje nemaju ama baš nikakvog smisla, ali ugađaju potrebi novih vlasnika da gube vrijeme i novac na pizdarije.

Evo pregleda takvih aplikacija, i uzmite u obzir da smo razmatrali samo aplikacije koje se plaćaju, dok se među besplatnima skriva neistraženo bogatstvo bedastoća.

Zips (0,99$)

Zips

Zips

Svoj dolar minus pet centi možete baciti na aplikaciju koja se promovira kao “seksi, sugestivna i zavodnička”. Za te novce možete do mile volje povlačiti patent po ekranu, pa valjda ako to činite na “seksi, sugestivan i zavodnički” način bude i neke akcije… ako i za nju platite, jer ne vidimo na koji bi način ovo moglo bilo koga zavesti.

Sexy Girl Talk (0,99$)

Sexy Girl Talk

Sexy Girl Talk

Kada smo već u vodama seksi i zavodničkih aplikacija, spomenimo i ovu koja će uz naknadu od jednog dolara nekakva gospođa svojim “seksi i sofisticiranim” glasom izrecitirati abecedu. Zagorjeli nerdovi u Appleu ovu su aplikaciju označili kao nepodobnu za mlađe od 12 godina zbog “blago seksualnog sadržaja”.

iStrip (0,99$)

iStrip

iStrip

Sjećate se onih kemijskih olovaka koje smo davnih godina dobivali negdje iz inozemstva? U njima je bila neka pristojno odjevena seksi micica, ali kada bi ju okrenuli naglavačke, spala bi joj obleka i otkrila sve njezine čari. E, pa na tu foru radi i ova aplikacija s tom razlikom što ju odlikuje katastrofalna grafika i curke koje izgledaju kao da ih je autor pokupio iz ubožnice. I da, samo su dvije curke, ali zato je obleke na izvoz!

Kiss Me (0,99$)

Kiss Me

Kiss Me

Još jedna u kategoriji zavodničkih aplikacija… ili bolje rečeno, aplikacija za one koji su zadnji poljubac dobili od vlastite tetke. Kiss Me će procijeniti vašu sposobnost zažvaljivanja zaslona iPhonea ocjenom od 1 do 10, ovisno o tome koliko ste truda, vremena i pažnje uložili u skupljanje razno-raznih klica s njegovog stakla.

Passion (0,99$)

Passion

Passion

Počeli smo s zavođenjem, došli do poljubaca, a sada prelazimo na pravu stvar:seks! Ova aplikacija će procijeniti vašu izvedbu među plahtama, a i omogućit će vam da svoj score podijelite sa svijetom i uspoređujete svoje ljubavničke sposobnosti.
Dovoljno je pokrenuti aplikaciju i postaviti ju na krevet ili gdje se već magija događa, i ona će prikupljati zvukove i pokrete iz okoline, te na osnovi toga odrediti koliki ste jebač.

FatBurner2k (0,99$)

FatBurner2k

FatBurner2k

Eto konačno prave alternative skupim članarinama za teretane i fitnes klubove! Za svega 99 centi ova će aplikacija vaš iPhone pretvoriti u pravi prijenosni “gym”. Tako barem tvrde tvorci ove budalaštine.
Kako kažu, dovoljno je smjestiti iPhone na trbušne naslage sala i aplikacija će uz pomoć vibracija vaš abdomen pretvoriti u kamen.

Hang Time (0,99$)

Hang Time

Hang Time

Ako gore spomenuta tjelovježba nije zadovoljila (niti jedna od spomenutih), probajte ovu aplikaciju koja će izmjeriti koliko visoko možete baciti svoj iPhone. Naravno, i ovdje svoje rezultate možete uspoređivati s maloumnicima iz čitavog svijeta. Pogodite što dobije onaj koji ga najviše baci… novi iPhone sigurno ne.

Beer Opener (0,99$)

beer opener

beer opener

Nakon zavođenja, seksa i drugih aktivnosti, vrijeme je za hladno pivce. Tu vam ova aplikacija neće pomoći, jer Beer Opener ne otvara boce piva.
Slijedi jedan od najglupljih opisa aplikacije na koji smo naišli u potrazi za najglupljima:”Iskusi užitak otvaranja osvježavajućeg piva bez neugodnosti njegova konzumiranja!” Pretrpjeli smo poljupce bez ljubljenja, vježbanje bez znojenja, pa čak i seks bez seksa, ali otvaranje piva bez piva ne opraštamo!

Drunk Sniper (0,99$)

drunk sniper

drunk sniper

Nakon što ne popijete pivo koje niste otvorili, vjerojatno će vam se pripišati, što vodi do olakšavanja u WC-u, što je uvijek ugodno iskustvo, osim ako ispišate pol poda pa vam gospođa popizdi i zvoca dok vas u grob ne otjera.
Drunk Sniper te iPhone aplikacija koja će pomoći da precizno gađate tamo gdje treba čak i kada popijete pokoje pravo pivo. Ova nišanska sprava na osnovi zvuka vašeg vodopada ocjenjuje koliko ste precizni. I ovu radost možete podijeliti sa cijelim svijetom.

SoftServe Poop Machine (0,99$)

Poop Machine

Poop Machine

Kada smo već u WC-u, evo jedne inspirativne aplikacije. Za umjetnički nadahnute ljubitelje govanca ovo može čak i biti korisno:Poop Machine omogućava vam stvaranje savršenog govna.
Sve je podesivo:dužina, zakrivljenost i debljina! što više čovjek uopće može poželjeti?!

Zaključak

Sljedeći put kada vas netko bude uvjeravao u nadmoć iPhonea nad drugim uređajima, i kao argument povuče silne aplikacije koje su za njega razvijene, samo mu šibnite link na ovaj popis.

TAGOVIaplikacije apple glupo iPhone

Komentiraj