Auto & Tech

Tako je govorio iStradamus

Aside Banners

Appleov ‘prorok’ predviđa dolazak novog iPhonea i to brže nego što smo očekivali

Piše , Objavljeno

Tehnološki div Apple ima toliko zaluđenu fanatičnu sljedbu da među njima postoji i ekipa koja se specijalizirala za predviđanje dolaska njihovih novih proizvoda. Ne, uopće se ne šalimo!

proročanstvoKoliko god mi to htjeli priznati ili ne, dolazak bilo kojeg novog Appleovog proizvoda na tržište je definitivno jedan od najvažnijih događaja u svijetu potrošačke tehnologije pa nije nimalo čudno da svakakvi likovi pokušavaju na neki način profitirati od toga. Tako se stvorila jedna mala skupina totalnih fanatika specijaliziranih za predviđanje dolaska novih Appleovih gadgeta, a među jačim imenima u tom bizarnom svijetu je i sigurnosni analitičar Ming-Chi Kuo. Frajer je navodno prilično točno gađao dolaske novijih iPhoneova i iPadova tako da mnogi njegova “proročanstva” uzimaju ozbiljno, ali za ljude koji su spremni danima kampirati ispred trgovine kako bi dobili nekakav mobitel prije svih drugih to nije nimalo čudno!

touch

Nije sasvim poznato na koji način Ming-Chi dolazi do svojih predviđanja, ali vjerojatno se radi o hrpi vremena utrošenog tražeći sve moguće informacije vezane uz Apple i njihovu liniju uređaja, koja u kombinaciji s malo zdrave pameti i zdravoseljačkog gađanja daje datume koji bi mogli biti otprilike točni. A možda tip preko Siri dobiva informacije od samog iBoga, tehnološkog vrhovnog bića koje putem smartphone uređaja i nepotrebnih aplikacija pokušava pokoriti ljudsku rasu? Što god bilo, Ming-Chi predviđa dolazak novog iPhonea već u kolovozu (što je jako čudno jer se nove stvari obično izbacuju u rujnu), tvrdi kako će doći u 4,7 i 5,5-inčnoj varijanti te će mu glavna okosnica prodaje biti nova Force Touch tehnologija (primijenjena i u Apple Watch uređajima). Sad samo treba vidjeti što će na sve reći Neo i Morpheus pa ako je sve u redu s Matricom, možete početi skupljati lovu za svoj novi mobitel!

TAGOVIapple gadget iPhone premijera prorok tehnologija

Komentiraj